• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V zadnjem avgustovskem tednu vam zaposlitvene priložnosti s področij marketinga in komuniciranja nudijo agenciji Pristop in Lin&Nil, podjetji Inter Cars in Mikrocop ter Turistični center Neblo s Casinojem Venko.

Foto: Dreamstime

Agencija Pristop k sodelovanju vabi poslovnega sekretarja (m/ž), ki bo skrbel za vodenje, pripravo in organizacijo poslovne dokumentacije, pripravo načrtov, poročil in evidenc, operativno skrbel za izvedbo poslovnih aktivnosti ter organizacijo administratorskega in receptorskega dela. Prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala Moje delo, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija za odnose z javnostmi Lin&Nil išče sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž). Delo vključuje sodelovanje z mediji, pisanje, organizacijo dogodkov in nastopanje. Prijave sprejemajo do 1. septembra 2016 preko zaposlitvenega portala Moja zaposlitev, kjer najdete tudi več informacij o pogojih delovnega mesta.

Mednarodno podjetje Inter Cars, distributer rezervnih in nadomestnih delov za osebna in gospodarska vozila, orodij in servisne opreme, zaposli vodjo marketinga (m/ž) , ki bo skrbel za vodenje, načrtovanje, organizacija in nadzor procesov v marketing, pripravo tržnih analiz s področja marketinga, izvajanje marketinških akcij in podobno. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Moje delo, kjer je navedenih tudi več podatkov o delovnih nalogah in pogojih.

Podjetje za informacijski inženiring in storitve Mikrocop išče sodelavca v trženju (m/ž), ki bo sodeloval na področju tržnega komuniciranja s poslovnimi strankami (B2B). Skrbel bo za predstavitev podjetja, blagovnih znamk in ponudbe, pripravo predstavitvenih materialov in prodajnih orodij, pripravo vsebin za spletno stran in urejanje spletnih strani, organizacijo dogodkov in sejemskih nastopov ter upravljanje odnosov z notranjo in zunanjo javnostjo. Prijave sprejemajo do 12. septembra na ta e-naslov, več informacij pa je tu.

Turistični center Neblo v Goriških brdih zaposli organizatorja marketinga (m/ž), ki bo skrbel za organizacijo, razvoj in izvedbo oglaševanja ter izvajanje sistema »player tracking«. Prijave sprejemajo na e-naslovu [email protected], več informacij pa je na spletnem portalu Zaposlitev.net.

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!