• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Luna\TBWA ponuja priložnost mladim talentom

Oglaševalska agencija Luna\TBWA je razpisala kreativni natečaj, ki bo najboljšemu od sodelujočih študentov omogočil ustvarjanje in učenje v njihovi kreativni ekipi.

V natečaju lahko s kreativnim predlogom scenarija za televizijski oglas sodelujejo vsi mladi, ki si želijo spoznati delo v oglaševalski agenciji in imajo v šolskem letu 2016/2017 aktiven študentski status. Kreativnemu oddelku Lune se bo kandidat, ki bo zasnoval najboljši scenarij za televizijski oglas za izmišljeni izdelek Hudsok, pri čemer bo kreativno uporabil vseh šest elementov na zgornji sliki, pridružil za dva meseca. Kot del ekipe bo v tem času na sedežu agencije sodeloval pri snovanju oglaševalskih akcij za širok nabor blagovnih znamk. »Pričakujemo nenavadne, duhovite in odbite ideje, podane skozi dobre zgodbe ... In kdo ve, morda se dvomesečna praksa razvije v lepo kreativno kariero,« pravijo pri Luni\TBWA in dodajajo, da odkup idej, ki jih bodo prispevali kandidati za navedeni izmišljeni izdelek, ni predviden. 

Kreativne rešitve skupaj z življenjepisom kandidata (v PDF-dokumentu) pričakujejo do 4. septembra 2016 na e-naslov [email protected]