• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tedenski pregled prostih delovnih mest s področij marketinga in prodaje smo vključili tista, ki so jih razpisali Atlantic Grupa, Savatech, Autocommerce, Agencija Poti in Adecco za svojega naročnika iz IT-panoge.

Ilustracija: Dreamstime

Atlantic Grupa v Ljubljani zaposli vodjo operativnega upravljanja blagovnih znamk (m/ž), ki bo med drugim odgovoren za rast in dobičkonosnost blagovnih znamk Donat, Cedevita, Cockta ter blagovne znamke vod, doseganje planiranih prodajnih rezultatov z izvajanjem strategije blagovne znamke in pripravo aktivnosti na področju »trade marketinga«. Prijave pričakujejo do 21. avgusta preko spletnega obrazca na tej povezavi, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Kranjsko podjetje Savatech, ki proizvaja in trži gumeno tehnične izdelke in pnevmatike, k sodelovanju vabi vodjo prodaje (m/ž), ki bo med drugim oblikoval, organiziral in vodil prodajne aktivnosti, pripravljal letni načrt prodaje ter trženjske oziroma prodajne strategije, oblikoval cenovne politike, tržil obstoječe izdelke ter sodeloval pri oblikovanju, umeščanju in lansiranju novih. Prijave pričakujejo do 26. avgusta preko zaposlitvenega portala Moje delo, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija Poti, ki se ukvarja z izobraževanjem, založništvom in svetovanjem, išče sodelavca za delo v marketingu (m/ž), ki bo tržil izobraževanja, skrbel za komunikacijo v spletnih in tiskanih medijih, pripravljal oglaševalske akcije in organiziral dogodke. Prijave sprejemajo do 22. avgusta na e-naslov [email protected]. Več informacij najdete na zaposlitvenem portalu Moje delo.

Autocommerce, ki zastopa avtomobilski blagovni znamki Mercedes-Benz in Smart, k sodelovanju vabi absolventa ekonomske fakultete ali fakultete za družbene vede (m/ž) za pomoč na področju marketinga, ki bo oblikoval in urejal spletne strani ter pomagal pri organizaciji dogodkov. Prijave sprejemajo do 29. avgusta na e-naslov [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu Moja zaposlitev.

Kadrovska agencija Adecco za svojega naročnika, ki ponuja storitve s področja informacijske tehnologije, išče asistenta v marketingu (m/ž), ki bo v sklopu marketinškega oddelka skrbel za promocijske aktivnosti. Odgovoren bo predvsem za komuniciranje preko družbenih omrežij in urejanje vsebine na spletni strani, poleg tega pa bo pomagal pri pripravi promocijskih gradiv in organizaciji dogodkov. Prijave sprejemajo do 23. avgusta na ta e-naslov, več informacij je na zaposlitvenem portalu Moje delo.