• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mercedes-Benz napoveduje oktobrsko edicijo tedna mode

V Cankarjevem domu se bo 22. oktobra začel že tretji Mercedes-Benz Fashion Week, v okviru katerega bodo organizirani fotografska razstava, modni performans, filmoteka, modne revije, podelitev nagrad Mercedes-Benz Fashion Award ter spremljevalni in družabni program. Tudi tokrat v Ljubljano prihajajo priznani modni oblikovalci iz vse Evrope.

Oktobrska edicija MBFWLJ modnim oblikovalcem premierno ponuja izbiro med prikazom kolekcij »see now/buy now« ter sezonskih kolekcij. To pomeni, da bodo oblikovalci lahko predstavljali tako kolekcije tekoče sezone kot tudi kolekcije za pomlad in poletje 2017. Poleg tega bodo oblikovalci po predstavitvi svojih kolekcij dobili priložnost za trženje in prodajo svojih oblačil tudi na ekskluzivni lokaciji v Berlinu, obljubljajo organizatorji MBFWLJ in dodajajo, da ima dogodek zato tudi »izjemen mednarodni gospodarski pogon«.

»V sodelovanju z nemškimi kolegi in agencijo Pristop pripravljamo doslej najbolj razburljivo edicijo. V Cankarjev dom prihajajo številni novi ustvarjalci in izjemno nas veseli, da je tudi tokrat Mercedes-Benz Fashion Week gostitelj najboljših,« je oktobrsko edicijo tedna mode pospremila Metka Kejžar, predstavnica blagovne znamke Mercedes- Benz v Sloveniji.