• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo izbrali pet delovnih mest s področij komuniciranja in marketinga, ki so jih razpisali Hofer, NLB, Kia Motors, EMA in New Moment. Preverite, ali je med njimi idealna zaposlitev prav za vas.

Foto: Dreamstime

Podjetje Hofer trgovina je razpisalo prosto delovno mesto sodelavca (m/ž) v oddelku za odgovorno vodenje podjetja. Izbrani kandidat bo pripravljal in vodil projekte s področja trajnostne in družbene odgovornosti, spremljal novosti na tem področju ter nudil podporo pri vsebinah na ravni oddelka. Pričakujejo izkušnje na področju trajnostnega in odgovornega poslovanje ter znanje nemškega jezika. Prijave sprejemajo do 18. avgusta, in sicer izključno preko spletnega obrazca na tej povezavi, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

NLB zaposli poslovnega komunikatorja (m/ž) za delo na področju medijskega komuniciranja. Izbrani kandidat bo primarno odgovoren za strateško in operativno izvajanje internega komuniciranja v NLB ter interno komunikacijsko podporo novi poslovni strategiji banke, urednikovanje intraneta, pripravo vsebin za notranje spletne strani ter upravljanje in urednikovanje internih medijev. Več informacij o razpisanem delovnem mestu je na tej spletni povezavi, kjer lahko še do 17. avgusta oddate svoje prijave.

Podjetje KMAG (Kia Motors) k sodelovanju vabi strokovnjaka za spletni marketing (m/ž), ki bo pripravljal in izvajal strategije spletnega oglaševanja skladno z marketinškimi strategijami različnih blagovnih znamk podjetja, skrbel za iskalni marketing vseh spletnih mest, skrbel za oglaševanje z Google Adwords in v družbenih medijih, pisal besedila za iskalne spletne oglase in podobno. Več informacij najdete na njihovi spletni strani kot tudi prijavni obrazec, preko katerega se lahko prijavite do 4. septembra.

Visokotehnološko podjetje EMA iz Celja zaposli kreativnega vodjo marketinga za globalne trge (m/ž), ki bo skrbel za poslovni razvoj, marketing in odnos z mednarodnimi kupci izdelčne linije BlueTraker, za vsebinsko pripravo in oblikovanje vsebin za objavo v spletnih in tiskanih medijih, oglaševanje in pripravo promocijskih gradiv, pripravo sejmov in drugih dogodkov ter podobno. Prijave sprejemajo izključno na e-naslov [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu Moje delo.

Oglaševalska agencija New Moment išče sodelavca (m/ž) v prodaji in marketingu za blagovno znamko Huawei, ki bo sodeloval pri izvedbi marketinških aktivnosti in pomagal pri organizaciji dogodkov. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Moja zaposlitev.

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!