• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Brez dobrega poznavanja orodij digitalnega marketinga v sodobnem marketingu in komuniciranju več ne gre, kar dokazuje tudi MM-ov tedenski pregled aktualnih delovnih mest s področja marketinga, komuniciranja in prodaje. Nove sodelavce s teh področij k sodelovanju vabijo Adria Airways, Styria Marketplaces, Infinum, Tovarna nogavic Polzela, založbi Forum Media in Verlag Dashöfer ter podjetji Lucky Luka in Mediacall.

Foto: Dreamstime

Letalski prevoznik Adria Airways zaposli direktorja oddelka trženja v komercialnem sektorju (m/ž), ki bo načrtoval in organiziral prodajne akcije za pospeševanje prodaje, skrbel za načrtovanje in produkcijo komunikacijskih sredstev (oglasov, prospektov), načrtoval programe zvestobe kupcev, skrbel za sodelovanje z oglaševalskimi agencijami, načrtoval trženje ambientalnih medijev družbe in drugo. Prijave sprejemajo do 19. avgusta preko portala Moja zaposlitev.

Podjetje Styria Marketplaces, ki upravlja spletna portala Mojedelo.com in Bolha.com, k sodelovanju vabi projektnega vodjo (m/ž) v oddelku produktnega razvoja. Izbrani kandidat bo načrtoval spletne in mobilne aplikacije ter uporabniške izkušnje, skrbel za razvoj produktov ter analiziral podatke in jih uporabljal pri načrtovanju. Več informacij najdete na zaposlitvenem portalu Moje delo, preko katerega tudi sprejemajo prijave na to delovno mesto.

Tovarna nogavic Polzela v Polzeli zaposli sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo načrtoval tržno-prodajne aktivnosti in skrbel za njihovo izvedbo, pripravljal promocijska gradiva, kataloge in drugo gradivo, pripravljal letni marketinški načrt in skrbel za njegovo realizacijo ter spremljal trende na področju opreme prodajnih mest. Prijave sprejemajo le še danes, in sicer preko portala Moje delo.

Agencija za oblikovanje in razvoj programske opreme Infinum išče dva razvijalca aplikacij (m/ž), ki bi delala v njeni ljubljanski pisarni, in interaktivnega oblikovalca (m/ž) na sedežu v Zagrebu. Več informacij o razpisanih delovnih mestih agencije najdete tu.

Založba Forum Media s sedežem v Mariboru k sodelovanju vabi vodjo spletnega marketinga (m/ž), ki bo med drugim načrtoval in izvajal vse spletne marketinške aktivnosti, načrtoval in vzdrževal prisotnost na družbenih omrežjih, meril in poročal o uspešnosti vseh digitalnih marketinških aktivnosti, ustvarjal spletne strani in skrbel za optimizacijo uporabniške izkušnje. Prijave sprejemajo do 12. avgusta preko portala Moja zaposlitev.

Založba Verlag Dashöfer k sodelovanju vabi mlajšega spletnega tržnika (m/ž), ki bo sodeloval in komuniciral z zunanjimi agencijami pri akcijah Google Adwords in pripravljal besedila in e-novičnike ter skrbel za spletne strani podjetja. Več informacij najdete tu, prijave pa sprejemajo na tem e-naslovu.

Podjetje Lucky Luka, ki med drugim organizira šoli rolanja in drsanja za otroke ter izvaja animacijske programe zanje, k sodelovanju vabi projektnega vodjo za organizacijo dogodkov, marketing in odnose z javnostmi (m/ž). Kandidat bo skrbel za načrtovanje in izvedbo marketinških aktivnosti, organizacijo dogodkov, iskanje sponzorjev, odnose z javnostmi, kliping, optimizacijo spletne strani in drugo. Več informacij najdete na portalu Moja zaposlitev, prijave pa sprejemajo tudi na tem e-naslovu.

Podjetje Mediacall, ki upravlja spletni poslovno informacijski center Povezujemo.si, išče vodjo spletnega marketinga (m/ž), ki bo skrbel za iskalni marketing, oglaševanje na Googlu in Facebooku ter upravljanje družbenih omrežij. Prijave pričakujejo do 31. avgusta preko portala Moja zaposlitev.

 Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!