• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo med razpisanimi delovnimi mesti s področja marketinga, prodaje in medijev izbrali tista, ki jih nudijo podjetja Vzajemci, IDentiks, Harvey Norman, Sportina in Porsche.

Foto: Dreamstime

Finančno svetovalna skupina Vzajemci, ki med drugim upravlja investicijski spletni portal Vzajemci.com, k sodelovanju vabi sodelavca v uredništvu (m/ž), ki pozna delovanje finančnih trgov in ima osnovno znanje o finančnih produktih ter osebnih financah. Izbrani kandidat bo pripravljal in urejal vsebine na spletni strani, skrbel za družbena omrežja in analiziral podatke. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Zaposlitev.net, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje IDentiks kartični sistemi k sodelovanju vabi vodjo prodaje (m/ž), ki bo vodil in izvajal celoten prodajni proces, skrbel za obstoječe in nove stranke ter nudil podporo prodaji v spletni trgovini in pri pripravi marketinških materialov ter organizaciji dogodkov. Prijave pričakujejo do 8. avgusta na e-naslov [email protected], več informacij pa najdete tu.

Trgovec s pohištvom, opremo za dom in elektroniko Harvey Norman išče pospeševalca prodaje (m/ž) za »eno najnovejših tehnologij, ki jo bo v bližnji prihodnosti uporabljal skoraj vsak posameznik«. Iščejo kandidata, ki se ukvarja s športom in je visoko motiviran za delo na tem področju. Kandidati naj prijave pošljejo do vključno 8. avgusta na e-naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tu.

Avtomobilska znamka Porsche k sodelovanju vabi študenta (m/ž) grafičnega oblikovanja ali multimedije, ki bo v marketinškem oddelku pomagal pri izdelavi grafičnih elementov, koordinaciji marketinških aktivnosti in organizaciji dogodkov za stranke in medije. Od izbranega kandidata med drugim pričakujejo odlične spretnosti pri uporabi grafičnih programov Adobe, osnovno poznavanje HTML- in CSS-programiranja ter smisel za iskanje kreativnih rešitev v prodajne namene. Prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com najkasneje do 5. avgusta, izbrani študent pa bo imel pozneje tudi možnost redne zaposlitve.

Podjetje Sportina k sodelovanju vabi »vizualnega merchandiserja« (m/ž), ki bo skrbel za kreativno predstavitev izdelkov v njihovi trgovini XYZ v Citycentru v Celju. Prijave sprejemajo do 2. avgusta, več informacij o delovnem mestu pa najdete tu.

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!