• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo izbrali pet aktualnih delovnih mest s področja oglaševanja, marketinga in prodaje. Nove sodelavce iščejo VICE, Grey Ljubljana, Porsche Slovenija, Skupina Jub in Outfit7.

Medijsko podjetje VICE zaposli vodjo projektov v trženju oziroma vodjo prodaje trženja oglasnega prostora na portalu VICE (m/ž). Zadolžitve med drugim obsegajo analizo trga posameznih izdelkov oziroma storitev, ki bi se lahko oglaševali na portalu VICE, spoznavanje potreb, zahtev in pričakovanj strank oz. potencialnih strank za oglaševanje na internet in celotna komunikacija in prodajne aktivnosti s kupci (agencije in direktni naročniki). Več o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com, Vaše prijave s priloženim življenjepisom pa lahko do 29.7. 2016 pošljete na [email protected].

Agencija Grey Ljubljana išče asistenta ali asistentko vodje projektov, energičnost, entuziazem, željo po učenju in po delu z največjimi slovenskimi ter tujimi naročniki, mirna kri in potrpežljivost pa so ključne lastnosti, ki jih iščejo pri novem sodelavcu, vabijo pa tudi študente zaključnih letnikov ali absolvente. Prijavite se lahko na [email protected].

Porsche Slovenija k sodelovanju vabi prodajnega svetovalca/asistenta v prodaji, ki ga veseli delo s strankami ter organizacija dela v prodaji. Pri delu bo zadolžen za prodajo novih vozil Porsche, koordinacijo prodajnih in promocijskih aktivnosti z vodjo prodaje ter logistiko vozil in usklajevanje s strankami servisa. Podrobnosti o delovnem mestu in prijavi lahko najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo, prek katerega tudi sprejemajo prijave..

Skupina JUB išče vodjo trženja (m/ž). Če ste samoiniciativni in komunikativni s sposobnostjo vodenja in delovanja v skupini ter obvladate vsaj dva tuja jezika, se lahko do 31.7. prijavite prek e-naslova mailto:[email protected].

Outfit7 ima razpisano delovno mesto za tržnega raziskovalca (ž/m). Novi sodelavec bo pomagal prepoznati in razvijati ciljni trg in uporabnike na podlagi tržnih analiz notranjega sistema, spremljal razvrstitve na APP Store-u in Play Store-u, analiziral učinke trženja in testiral, spremljal in pripravljal podrobne analize konkurenčnih aplikacij. Prijavo z življenjepisom (CV) v angleškem jeziku, ki naj vsebuje kronološki prikaz doseženih znanj ter preteklih delovnih izkušenj pošljite preko spletne strani.