• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Poletje tudi za iskalce zaposlitve ponuja veliko priložnosti. Tokrat smo izbrali prosta delovna mesta s področja digitalnih medijev, oblikovanja in upravljanja blagovnih znamk, ki so jih razpisali agencija Strobl)Advertising Group, Spar Slovenija, Atlantic Grupa, Simobil in Mlinotest.

Foto: Dreamstime

V agenciji Strobl)Advertising Group krepijo svojo kreativno ekipo in iščejo izkušenega art direktorja (m/ž). Prijave skupaj z referencami pričakujejo do 13. julija na e-naslov [email protected].

Spar Slovenija k sodelovanju vabi spletnega urednika (m/ž), ki bo urejal multimedijske vsebine spletne trgovine, preverjal in dopolnjeval opisov kataloških izdelkov ter spremljal in prepoznaval nove trende spletne prodaje. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 20. julija na e-naslov [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete tu.

Atlantic Grupa/Droga Kolinska v Ljubljani zaposli specialista digitalnih medijev (m/ž), ki bo skrbel za povečanje prisotnosti blagovnih znamk pijače (Cockta, Donat Mg, Cedevita ...) v digitalnih medijih na globalni ravni. Pri tem bo komuniciral s kreativnimi in medijskimi agencijami, spremljal predvideni proračun pri zakupu digitalnih medijev ter spremljaj trende in aktivnosti glavnih tekmecev. Prijave sprejemajo do 17. julija preko spletnega obrazca, kjer najdete tudi dodatne informacije o delovnem mestu.

Si.mobil ima razpisani dve delovni mesti, in sicer za višjega produktnega vodj(m/ž) in produktnega vodjo (m/ž). Kandidat za prvo delovno mesto bo celovito upravljal konvergenčne produkte in storitve za segment zasebnih uporabnikov, koordiniral komunikacijske in druge trženjske aktivnosti za doseganje poslovnih cilje in pripravljal strategije in taktike za izbrane produkte in storitve. S podobnimi nalogami se bo ukvarjal tudi izbrani kandidat za produktnega vodjo, ki bo skrbel tudi za poslovne uporabnike. Prijave za obe delovni mesti sprejemajo do 14. julija na e-naslov [email protected].

Mlinotest k sodelovanju vabi vodjo blagovne znamke (m/ž), ki bo odgovoren za prodajo programa zamrznjenih pekovskih izdelkov na tujih trgih in bo skrbel za strateško in operativni prodajo ter marketinške aktivnosti. Več informacij je na zaposlitvenem portalu Moje delo, preko katerega tudi sprejemajo prijave.