• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Čeprav se je sezona poletnih dopustov že začela, pa nove karierne priložnosti ne čakajo na konec poletja. V tem tednu smo izbrali delovna mesta s področij komuniciranja, (spletnega) oglaševanja in oblikovanja, ki jih nudijo Hofer Slovenija, TSmedia, Renault Nissan Slovenija, Sensilab in Merkur.

Foto: Dreamstime

Hofer Slovenija zaposli »več kot piarovca« (m/ž) v oddelku za komunikacije (m/ž), ki bo mojster (slovenske) pisane besede, zna razmišljati tako kreativno kot tudi uredniško, ima najmanj dve leti izkušenj pri delu z mediji oziroma odnosi z javnostmi in je vajen komunikacije na družbenih omrežjih. Prošnjo z življenjepisom pričakujejo najkasneje do 17. julija 2016 z izpolnitvijo obrazca na kariera.hofer.si ali na e-naslovu [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete tu.

Družba TSmedia k sodelovanju vabi svetovalca za prodajo digitalnih rešitev (m/ž). Od kandidatov pričakujejo prodajne veščine, komunikativnost, prepričljivost, samostojnost in samoiniciativnost. Več informacij najdete tu, prijave pa do 14. julija zbirajo na e-naslovu [email protected].

Renault Nissan Slovenija išče izkušenega in motiviranega kandidata za delovno mesto koordinatorja oglaševanja in dogodkov (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren za koordinacijo regionalnega, nacionalnega in lokalnega oglaševanja avtomobilskih znamk Renault in Dacia, medijsko načrtovanje in pripravo različnih promocijskih gradiv. Več informacij o delovnem mestu je tu, življenjepis v slovenščini in angleščini pa pričakujejo do 7. julija 2016 na e-naslov [email protected].

Sensilab, znamka prehranskih dopolnil in drugih rešitev za zdravo življenje, išče vodjo spletnih prodajnih aktivnosti (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj, vodenje in rezultate spletne prodaje Sensilaba v Sloveniji. Med drugim bo ustvarjal kompleksne prodajne akcije ter upravljal z oglaševanjem na Facebooku in Googlu ter skrbel za e-marketinške aktivnosti. Prijave pričakujejo do 14. julija 2016, in sicer preko portala MojeDelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Merkur trgovina k sodelovanju vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo oblikoval in izdeloval slikovno gradivo produktov v skladu s celostno grafično podobo družbe. Več informacij najdete na portalu MojeDelo.com, prijave pa pričakujejo do 8. julija 2016 na e-naslov [email protected].