• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Agencija ENKI s še eno nagrado za spletno stran Primavoda

Spletno mesto Primavoda.si javnega podjetja Vodovod-Kanalizacija, ki so jo zasnovali v agenciji ENKI, je dobila mednarodno priznanje, t. i. »special kudos«, v okviru mednarodne natečajne platforme CSS Design Awards.

Spletna stran Primavoda, ki je pred nekaj dnevi dobila mednarodno priznanje »special kudos« na natečajni platformi CSS Design Awards, je bila nagrajena tudi na nedavni slovenski konferenci digitalnih komunikacij Diggit, kjer je prejela zlato nagrado v kategoriji javni sektor.

Kot so zapisali v agenciji ENKI, spletno mesto Primavoda preko različnih interakcij spodbuja razmišljanje o pomenu vode in dviguje zavest o nujnosti varovanja te življenjsko pomembne tekočine. V ospredje so postavili raznovrstne vsebine o vodi, s katerimi želijo ciljni skupini – Ljubljančanom in izobraževalnim delavcem – v zavest vgraditi odgovornost do vodnih virov, jih seznaniti z izobraževalnimi vsebinami o vodi ter doseči, da zavedanje vode, varovanje vodnih virov in pitje vode iz pipe postanejo del njihovega vsakdana.