• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo izbrali osem aktualnih delovnih mest s področja oglaševanja, marketinga in prodaje. Nove sodelavce iščejo Eko sklad, agencija Poanta, Studio Moderna, Ekipa2, Metal Ravne, Medical center Rogaška, Coca-Cola Hellenic in Henkel Slovenija.

Foto: Dreamstime

Eko sklad, slovenski okoljski javni sklad, je objavil javni razpis za prosto delovno mesto svetovalca v sektorju za promocijo, informiranje in razvoj (m/ž). Več informacij najdete tu, s prijavami pa pohitite, saj jih sprejemajo le še do jutri, 18. junija.

Marketinška agencija Poanta išče vodjo projektov (m/ž) z izkušnjami. Pišite jim na [email protected], več informacij pa je tu.

Studio Moderna k sodelovanju vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo skrbel za oblikovanje in grafično pripravo tiskanih materialov, ki nastajajo v okviru kreativne agencije in podjetja ter za celostno podobo blagovnih znamk in podjetja. Svoj življenjepis pošljite na [email protected] do 26. junija, več informacij o delovnem mestu pa je na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Ekipa2, ki je del skupine Outfit7, k sodelovanju vabi menedžerja produktnega trženja (m/ž), ki ima izkušnje s področja mobilnih iger. Prijave sprejemajo preko svoje spletne strani, kjer najdete tudi več informacij, in sicer do 30. junija.

Podjetje Metal Ravne išče vodjo marketinga (m/ž), ki bo med drugim vodil, načrtoval, organiziral in nadziral procese v marketinškem oddelku, izvajal akcije vsebinskega marketinga in skrbel za znamčenje. Prijave sprejemajo do 22. junija na e-naslov [email protected]. Več informacij najdete na portalu MojeDelo.com

Zasebna zdravstvena ustanova Medical center Rogaška zaposli sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo pripravljal in urejal promocijsko gradivo ter prodajal, organiziral in koordiniral preventivne menedžerske preglede. Prijave sprejemajo do 15. julija na ta e-naslov, več informacij o delovnem mestu je tu.

Podjetje Coca-Cola Hellenic s sedežem v Trzinu k sodelovanju vabi specialista za razvoj kupcev (m/ž), ki med drugim skrbel za razvoj ključnih kupcev z izvedbo projektov upravljanja s kategorijo izdelka ter sodeloval pri načrtovanju promocijskih dejavnosti pri ključnih kupcih. Prijave sprejemajo do 26. junija, več informacij pa najdete na njihovi spletni strani.

Henkel Slovenija v svoji ljubljanski podružnici zaposli vodjo ključnih kupcev (m/ž) za kozmetične izdelke (Beauty Care), ki bo odgovoren za implementacijo marketinških in prodajnih strategij, izgradnjo odnosov s ključnimi kupci in načrtovanje aktivnosti v sodelovanju z marketingom. Prijave sprejemajo preko svoje spletne strani.