• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratni pregled aktualnih delovnih mest s področja marketinga, komuniciranja in oblikovanja smo vključili tista, ki so jih razpisali Zavarovalnica Triglav, Studio Moderna, BSH Hišni aparati, Goodyear Dunlop Sava Tires, računovodska hiša Unija, agencija Arih in Bolha.com.

Foto: Dreamstime

Zavarovalnica Triglav zaposli samostojnega strokovnega sodelavca za upravljanje odnosov z javnostmi (m/ž), ki bo analiziral, načrtoval, izvajal in spremljal interno komuniciranje preko tiskanih in elektronskih medijev, sodeloval pri analiziranju, načrtovanju, izvajanju in spremljanju komuniciranja na korporativni in produktni ravni ter pripravljal raznovrstna komunikacijska gradiva. Prijave pričakujejo do 6. junija na e-naslov [email protected], več informacij pa najdete na spletni strani zavarovalnice.

Studio Moderna k sodelovanju vabi vodjo kluba zvestobe in lojalnostnih programov (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo, izvedbo in nadzor prodajnih in marketinških aktivnosti za program zvestobe Klub 5*. Kandidat bo odgovoren za razvijanje strategije in planov Klub 5*, implementacijo aktivnosti ter koordinacijo ekip v državah regije Srednje in Vzhodne Evrope. Prijave sprejemajo na ta e-naslov, in sicer do 19. junija, več informacij pa najdete tu.

Podjetje BSH Hišni aparati v svoji ljubljanski podružnici zaposli višjega strokovnjaka specialista v produktnem marketingu (m/ž), ki bo skrbel za strateško vodenje produktne skupine v regiji in doseganje prodajnih ciljev, analizo trga in konkurence na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije in Bolgarije, opredelitev in implementacijo cenovne strategije na lokalnih trgih ter nudil podporo pri pripravi in implementaciji marketinških planov. Prijave pričakujejo do 12. junija na ta e-naslov, več informacij o delovnem mestu pa najdete tu.

Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires iz Kranja zaposli marketinškega koordinatorja (m/ž), ki bo implementiral promocijske aktivnosti v Sloveniji in državah nekdanje Jugoslavije, pripravljal predloge promocijskih aktivnosti z namenom doseganja prodajnih rezultatov, skrbel za družbena omrežja in adaptacijo spletnih strani ter pomagal pri organizaciji dogodkov. Prijave sprejemajo do 15. junija preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

V računovodski hiši Unija so objavili razpis za prosto delovno mesto marketinškega asistenta (m/ž), ki bo osveževal vsebine na spletnih straneh, skrbel za objave na družbenih omrežjih, pripravo in izvedbo akcij za potencialne stranke, pripravo analiz oglaševanja in spletne strani ter sodeloval pri organizaciji dogodkov. Več informacij o delovnem mestu za določen čas najdete tu.

V agenciji Arih nudijo delo oblikovalcu (m/ž) s potencialom in željo, da se razvije v art direktorja. Novemu sodelavcu oziroma sodelavki ponujajo možnost soustvarjanja dobrih zgodb in potencial za profesionalni razvoj. Zaželene so izkušnje z delom v oglaševanju in z naročniki. Prijave za delo sprejemajo do 8. junija na [email protected]. Podrobnosti o delovnem mestu najdete tu

Spletni oglasnik Bolha.com v svojo ekipo vabi načrtovalca uporabniških vmesnikov (UI) in uporabniške izkušnje (UX) (m/ž), ki bo načrtoval spletne in mobilne aplikacije ter uporabniške izkušnje, analiziral podatke in jih uporabljal pri načrtovanju ter vodil projekte. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com še do 5. junija.

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!