• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Nove sodelavce s področja marketinga in komuniciranja k sodelovanju vabijo Ljubljanske mlekarne, Interina, Wooshin Lapache ter agenciji Votan in IPPR.

Foto: Dreamstime

Ljubljanske mlekarne zaposlijo vodjo trade marketinga (m/ž), ki bo sooblikoval komercialno strategijo po prodajnem kanalu, načrtoval in pripravljal letni plan komercialnih aktivnosti v skladu z marketinškim načrtom in strategijo blagovnih znamk ter skrbel za koordinacijo med marketingom in prodajo. Prijave sprejemajo do 30. maja preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Kadrovska agencija HRM za svojega naročnika s področja turizma išče vodjo grafičnega oblikovanja (m/ž), ki bo razvijal celostno grafično podobo krovne blagovne znamke in povezanih blagovnih znamk, vizualno kreativno snoval kampanje in komunikacijska gradiva, skrbel za grafično in spletno oblikovanje vseh predstavitvenih gradiv ter vodil ekipo grafičnih oblikovalcev. Prijave pričakujejo do 31. maja preko portala MojeDelo.com.

Podjetje Wooshin Lapache, ki se ukvarja s proizvodnjo zdravil in medicinskih pripomočkov, k sodelovanju vabi vodjo marketinga (m/ž), ki bo pripravljal tržne strategije, raziskoval in analiziral tržne trende, načrtoval marketinške kampanje in upravljal proračun ter skrbel za blagovne znamke, oglaševanje in oblikovanje marketinških gradiv. Več informacij najdete na portalu Zaposlitev.net.

Podjetje Interina zaposli vodjo komerciale in marketinga (m/ž), ki bo vodil, usmerjal in izvajal tržne aktivnosti, pripravljal prodajne in marketinške strategije, spremljal uspešnost prodaje in vodil prodajno ekipo. Prijave sprejemajo do 3. junija na ta e-naslov, več informacij pa najdete na njihovi spletni strani.

»Ičšemo džunior tesktopisca, ki bo skrbel predvsem za vsebine na netu pa take fore. Izbrani kandidat bo pisal kreativna in prodajno usmerjena sporočila, blogerske prispevke, objave za socialne medije (fejs!!!) in druge vsebine. Računanlik mamo, kavo tud, pa pikado,« sporočajo iz agencije Votan Komunikacije. Če vam napake v tem besedilu takoj padejo v oči (in jih seveda znate tudi popraviti) ter imate izkušnje s pisanjem in urejanjem vsebin na spletu, se jim s kreativno prijavo javite na [email protected], in sicer do 3. junija. Podrobnosti o delu najdete tu.

V agenciji za odnose z javnostmi IPPR iščejo asistenta za odnose z javnostmi (m/ž) za pomoč pri nalogah z različnih področij, s poudarkom na tehnologiji, življenjskemu slogu in turizmu. Želijo si osebe, ki odlično obvlada pisanje, je digitalno pismena, marljiva in predana delu, poleg tega pa ji fleksibilnost delovnega časa ne predstavlja težave. Prijave sprejemajo na ta e-naslov.  

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!