• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu nove sodelavce s področij oglasnega trženja, marketinga in odnosov z javnostmi iščejo medijski hiši Pro Plus in Večer, Družba za upravljanje terjatev bank ter podjetji eVino in I-Rose.

Foto: Dreamstime

Medijska hiša Pro Plus k sodelovanju vabi asistenta vodje projektov trženja (m/ž), ki bo med drugim zagotavljal administrativno podporo vodjem projektov, pripravljal ponudbe, poročila in analize ter vzpostavljal stik s strankami in jih obveščal o napredku oglaševanja. Več informacij najdete tu, prijave pa sprejemajo do 31. maja z izpolnitvijo prijavnice.

Časopisna hiša Večer ima razpisani dve delovni mesti. K sodelovanju vabi sodelavca oziroma sodelavko z izkušnjami v trženju medijev in poznavanjem dela z agencijami, ki bo delal/a v njihovi podružnici v Ljubljani. Prav tako iščejo tržnika, ki bo skrbel za celjsko-koroško regijo. Prijave sprejemajo na e-naslovu [email protected].

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je razpisala prosto delovno mesto vodje marketinga, korporativnega komuniciranja in odnosov z investitorji (m/ž), ki bo skrbel za izdelavo komunikacijskih politik, programov in protokolov v zvezi z odnosi z mediji, zaposlenimi, vlagatelji, lokalnim okoljem in državnimi organi, svetoval vodstvu na področju komuniciranja in skrbel za vsebinski razvoj in vzdrževanje spletnega mesta in drugih komunikacijskih orodij. Več informacij najdete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com, preko katerega sprejemajo prijave, in sicer do 26. maja.

Podjetje I-Rose iz Laškega, ki razvija programsko opremo, k sodelovanju vabi samostojnega strokovnega sodelavca za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi (m/ž). Med njegove naloge bo sodilo predstavljanje produktov podjetja v slovenskih medijih, komuniciranje preko družbenih omrežij, priprava marketinških gradiv in sodelovanje pri marketingu v tujini. Več informacij je na portalu Mojazaposlitev.si.

Podjetje eVino, ki skrbi za distribucijo vin in alkoholnih pijač, zaposli vodjo marketinga in odnosov z javnostmi (m/ž) za pomoč pri gradnji blagovne znamke, spletni prodaji in korporativnem komuniciranju. Več o nalogah in prijavi najdete tu.

Kadrovska agencija Hill za svojega naročnika, ki deluje v segmentu blaga široke potrošnje, išče vodjo blagovne znamke (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren za učinkovito delovanje področja, analizo prodaje ter segmentacijo trga, spremljanje trendov, sodelovanje pri oglaševanju in promocijskih aktivnostih, učinkovito interno komunikacijo, odnose z javnostmi in družbene medije. Opis delovnega mesta je na portalu Mojedelo.com, prijavo pa pričakujejo do srede, 25. maja, na e-naslov [email protected].

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!