• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo za vas izbrali prosta delovna mesta s področja marketinga in komuniciranja v podjetjih Coca-Cola Hellenic Slovenija, Izi mobil, Gedeon Richter in MDM ter agencijah Grey in Infinum. Če imate težave pri iskanju želene zaposlitve, pa vam svetujemo, da obiščete brezplačno predavanje za iskalce zaposlitve, ki bo 4. maja na Ekonomski fakulteti.

Foto: Dreamstime

Podjetje Coca-Cola Hellenic Slovenija v svoje vrste vabi vodjo sektorja za odnose z javnostmi in interno komuniciranje (m/ž), ki bo med drugim odgovoren za načrtovanje, usmerjanje in usklajevanje dejavnosti družbe, ki se nanašajo na odnose z javnostmi in interno komuniciranje, načrtovanje in vodenje komunikacijskih programov za obveščanje vseh relevantnih deležnikov ter načrtovanje in vodenje družbeno odgovornih aktivnosti. Prijave sprejemajo na svoji spletni strani do vključno 8. maja 2016, več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Kadrovska agencija Hill za svojega naročnika, mednarodno podjetje s področja široke potrošnje, vodjo ključnih kupcev (m/ž), ki bo skrbel za razvoj in krepitev poslovanja na slovenskem trgu ter razvoj in povečanje poslovanja preko spletnih trgovin in družbenih omrežij v jadranski regiji. Več informacij o delovnem mestu, ki je v Mariboru, najdete tu.

Podjetje Izi mobil zaposli organizatorja marketinga (m/ž), ki bo pripravljal letne marketinške načrte, načrtoval, organiziral in izvajal oglaševalske akcije ter sodeloval pri oblikovanju in uvajanju marketinškega spleta in novih proizvodov. Prijave sprejemajo do 6. maja na e-naslov [email protected]. Več informacij je tu.

Farmacevtska družba Gedeon Richter išče asistenta za marketing v farmaciji (m/ž), ki bo pomagal pri pripravi strokovnih dogodkov, organiziral dokumentacijo in korespondenco ter pripravljal različne plane in poročila. Prijave sprejemajo do 4. maja na e-naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa je tu.

Podjetje MDM, ki se ukvarja z distribucijo, obdelavo in inženiringom nerjavnih jekel in aluminija, v svoje vrste vabi referenta za marketing (m/ž), ki bo načrtoval in izvajal marketinške aktivnosti ter skrbel za uporabe celostne podobe podjetja. Več informacij je tu.

Kreativna agencija Grey Ljubljana v svojo ekipo vabi izkušenega vodjo projektov (m/ž) z večletnimi agencijskimi izkušnjami. Prijave sprejemajo preko tega e-naslova

Digitalna agencija Infinum v svoji ljubljanski podružnici zaposli izkušena razvijalca aplikacij (m/ž), prvega za mobilni operacijski sistem Android in drugega za sistem iOS. Več informacij o delovnem mestu za razvijalca Android najdete tu, za razvijalca aplikacij za iOS pa tu.

Da boste lažje našli želeno zaposlitev, AmChamov klub mladih voditeljev v sredo, 4. maja, na ljubljanski Ekonomski fakulteti organizira brezplačno predavanje za iskalce zaposlitve. Na njem boste izvedeli, kako poiskati službo, kako pripraviti ustrezen življenjepis in profil na LinkedInu, kako komunicirati na razgovoru, za nameček pa vas bo s svojo poklicno potjo navdihnil še boksarski prvak Dejan Zavec. Na dogodek se lahko prijavite tu.