• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na SKOJ-u podelili nagrade za odličnost v komuniciranju

Nagrado Prizma za odličnost komunikacijskih projektov so v posameznih kategorijah prejeli BTC Ljubljana in agencija Pristop, Renault Nissan Slovenija, Lidl Slovenija, agencija Taktik in Gorenje Surovina ter Zavarovalnica Triglav, nagrado Primus za najboljšega komunikatorja med slovenskimi menedžerji pa je prejel Marjan Fank, generalni direktor policije. Nagrado za prostovoljko leta je dobila Nika Grašič, predsednica Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

Nagrajenci SKOJ.

Nagrade Prizma, ki jih Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) podeljuje komunikacijskim projektom za odličnost v odnosih z javnostmi, so bile podeljene v petih kategorijah. Prizmo za celovit komunikacijski program pri projektu »Kolesarska zgodba BTC – program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji« sta prejeli Sara Bogomolec iz družbe BTC Ljubljana in Milena Prša iz agencije Pristop. Družba Renault Nissan Slovenija je nagrado dobila za svoj program upravljanja sprememb, podjetje Lidl Slovenija in agencija Taktik pa sta prizmo prejela v kategoriji specifični komunikacijski programi, in sicer za program »Lidlov mladi vinar«.

Petra Žunkovičin Ajda Pleterski iz družbe Gorenje Surovina sta dobitnici prizme v kategoriji program družbene odgovornosti – neprofitna kampanja. Prizmo za uporabo komunikacijskih veščin, orodij in medijev pa je prejel Sašo Sever iz Zavarovalnice Triglav. Podelili so tudi posebno nagrado za izjemno prepoznavnost, učinkovitost in kreativnost – prejeli sta jo Nika Damjanovič in Maja Kovač iz zavoda Muzeji in galerije mesta Ljubljane za projekt »Muzej v malem – Emona se vrača«.

Nagrado Primus si je za odgovorno in strokovno delo na področju komuniciranja prvič v zgodovini prislužil menedžer, ki prihaja iz javnega sektorja. Marjan Fank, generalni direktor Policije, je s svojim načinom komuniciranja dvignil raven javnega komuniciranja in postavil merilo celotnemu javnemu sektorju.