• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Effie Slovenija 2016 s prenovljeno podobo

Nagrade za tržnokomunikacijsko učinkovitost Effie Slovenija imajo letos novo vizualno podobo, ki so jo ustvarili v kreativni agenciji Luna\TBWA. Z nosilnim sporočilom »Učinkovitost žanje uspeh« v ospredje postavlja celoten proces tržnokomunikacijskih aktivnosti, od začetka do konca.

Vizualna podoba Effie Slovenija 2016 je delo agencije Luna\TBWA.

Kot pravijo snovalci nove podobe Effie Slovenija, gre za prispodobo skrbnega načrtovanja, vestne izvedbe in natančnega merjenja učinkov, kar so tudi načela, ki jih zagovarja Effie. S podobo treh snopov pšenice nas Effie Slovenija 2016 tako popelje »nazaj h koreninam«, temeljnim orodjem in procesom, ki ostajajo aktualni in pomembni za končni uspeh tudi v prihodnje: »Vse se prične z dobrimi semeni in pravilno lego za setev. Sledi dolgotrajna, skrbna nega z učinkovitimi sredstvi, ki jih je, glede na razmere, sem in tja potrebno tudi prikrojiti. Da pod budnim očesom skalijo, in milimeter za milimetrom zrastejo v višave. Vse dokler ne postanejo najboljša žetev sezone.«

Tekmovanje Effie Slovenija 2016 se bo uradno odprlo maja z objavo razpisa. Sledila bo razpisna delavnica za bodoče prijavitelje akcij, kjer bodo podrobneje predstavljene nove tekmovalne kategorije, vsebinsko pa se bo posvetila predvsem teoretičnemu in praktičnemu delu pisanja obsežnih prijav. Spletne prijave akcij bodo odprte od septembra do novembra 2016.