• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Z začetkom pomladi so zacvetele tudi nove karierne priložnosti. Tokrat smo izbrali prosta delovna mesta s področja oglaševanja, marketinga in komuniciranja v kar devetih podjetjih.

Foto: Dreamstime

V agenciji Arih iščejo tri nove sodelavce z agencijskimi izkušnjami, in sicer vodjo projektov, oblikovalca in tekstopisca. Svoj življenjepis jim pošljite na [email protected].

Agencija za digitalni marketing Red Orbit v svoje vrste vabi izkušenega strokovnjaka za iskalni marketing (SEO), ki bo strateško načrtoval in vodil projekte optimizacije spletnih strani, svetoval naročnikom in vodil ekipo strokovnjakov za SEO. Več informacij najdete na njihovi spletni strani.

Digitalna agencija Tovarna idej iz Maribora zaposli vodjo projektov sodobnih tehnologij (m/ž), ki bo vodil mednarodne digitalne projekte. Več informacij najdete na portalu Mojazaposlitev.com.

Slovenski spletni oglasnik Bolha.com išče skrbnika oglasnih kampanj in distribucije (m/ž), ki bo med drugim upravljal oglasni strežnik in celovito skrbel za oglaševalski prostor, ažurno spremljal kampanje in skrbel za njihovo optimizacijo in upravljal program Google AdSense. Prijave sprejemajo do 5. aprila preko portala Mojedelo.com.

Skupina Gorenje vabi k sodelovanju strokovnjaka za komuniciranje z javnostmi na področju izdelkov in blagovnih znamk (m/ž), ki bo pripravljal in izvajal komunikacijske strategije, koordiniral mednarodne odnose z mediji ter upravljal digitalne kanale in družbena omrežja. Prijave sprejemajo do 31. marca na tem e-naslovu, več informacij o delovnem mestu pa najdete tu.

Družba Acroni z Jesenic k sodelovanju vabi specialista za korporativno komuniciranje (m/ž), ki bo med drugim skrbel za implementacijo in izvedbo strategije internega komuniciranja, vodil področno uredništvo interne revije skupine SIJ in pomagal pri organizaciji in vodenju novinarskih konferenc. Prijave sprejemajo do 31. marca na e-naslovu [email protected], več informacij pa najdete tu.

Banka UniCredit zaposli strokovnega sodelavca (m/ž) v oddelku marketinga, ki bo pripravljal in izvajal marketinške kampanje, upravljal spletne marketinške kanale in vodil večkanalne marketinške kampanje. Dobro mora poznati nove tehnologije, trende na področju družbenih omrežij in aplikacije. Prijave sprejemajo do 30. marca preko spletnega obrazca, več informacij pa je na portalu Mojedelo.com.  

V mednarodnem oddelku marketinga Studia Moderna iščejo skrbnika blagovne znamke Dormeo (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi marketinško prodajnega plana za lansiranje novega izdelka, skrbel za organizacijo kreativnih konceptov, vsebine in oblikovanja celostnih komunikacijskih rešitev in sodeloval s kreativnimi in oblikovalskimi agencijami, s prodajnimi kanali in ostalimi oddelki v podjetju. Več o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com, prijave pa sprejemajo do 12. aprila na e-naslov r[email protected].

Podjetje MAN Truck & Bus Slovenija za obdobje enega leta išče strokovnega sodelavca za marketing in komuniciranje (m/ž, delo preko s. p.), ki bo načrtoval, usmerjal in izvajal letni komunikacijski in marketinški plan s strategijo skupine MAN, nudil podporo vodstvu in ključnim zaposlenim pri interni in eksterni komunikaciji in organiziral dogodke. Prijave sprejemajo do 15. aprila na e-naslov [email protected]. Več informacij najdete tu