• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V pregled aktualnih delovnih mest s področja prodaje, marketinga in komuniciranja smo tokrat vključili tista, ki jih nudijo podjetja Lidl Slovenija, Pikapoka, Ceneje, Red Orbit, PM, poslovni mediji, GoOpti in Komunikacijski laboratorij.

Foto: Picjumbo.com

Lidl Slovenija zaposli regionalnega vodjo prodaje (m/ž), ki bo vodil ekipo s približno 100 sodelavci v 5 do 7 trgovinah, samostojno odločal o zaposlovanju prodajnega osebja, usposabljal in motiviral sodelavce ter skrbel za njihov poklicni razvoj. Rok za prijave je 7. marec 2016, sprejemajo pa jih preko spletnega obrazca na svoji spletni strani.

Podjetje Pikapoka s svojimi otroškimi prodajalnami Pikapolonica k sodelovanju vabi vodjo blagovnih skupin (m/ž), ki bo skrbel za uspešno delovanje in razvoj blagovnih skupin, načrtoval in razvijal ustrezne strategije in taktike znotraj  blagovnih znamk ter tesno sodeloval z dobavitelji in poslovalnicami Pikapolonica. Delovno mesto je na Ptuju. Več informacij najdete na zaposlitvenem portalu Moja zaposlitev.

Podjetje Ceneje, ki upravlja istoimenski primerjalni portal, išče skrbnika ključnih strank (m/ž), ki bo poleg vodenja odnosov s ključnimi strankami odgovoren za pridobivanje novih partnerjev, trženje digitalnih rešitev za pospeševanje prodaje, oglasnega prostora in prodajne analitike ter načrtovanje aktivnosti, pripravo poročil in analiz svojega dela. Več informacij najdete tu, prijave pa sprejemajo do 10. marca 2016 na e-naslov [email protected].

Regijska agencija za odnose z javnostmi Komunikacijski laboratorij k sodelovanju vabi menedžerja za odnose z javnostmi (m/ž) za Slovenijo, ki ima najmanj pet let delovnih izkušenj v odnosih z javnostmi v agenciji, na vodstvenem položaju, ter dobro pozna medije in blogersko skupnost. Prijave pričakujejo do 18. marca 2016 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.

Agencija za vsebinski marketing PM, poslovni mediji išče kreativnega načrtovalca (m/ž), ki bo oblikoval strategije in koncepte s področja vsebinskega marketinga na različnih kanalih, snoval in načrtoval digitalne rešitve ter uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete tu.

Podjetje za organizacijo potniških prevozov GoOpti v svojo marketinško ekipo vabi oblikovalca (m/ž), ki bo ustvarjal in oblikoval tiskane in digitalne oglasne materiale. Prijave sprejemajo na svoji spletni strani, kjer najdete tudi več informacij o razpisanem delovnem mestu, do vključno 7. marca 2016.

Agencija za digitalni marketing Red Orbit trenutno išče kar štiri digitalne strokovnjake (m/ž), in sicer strokovnjaka za Google Adwords, strokovnjaka za Facebook Ads, upravljavca družbenih medijev in izkušenega strokovnjaka za iskalni marketing. Več informacij o posameznem delovnem mestu najdete tu.