• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tem tednu smo za vas izbrali pet delovnih mest s področja tržnega komuniciranja, (digitalnega) marketinga in (spletne) prodaje. Nove sodelavce iščejo tudi Si.mobil, Comtrade, Mediodrom in Union Hoteli.

Foto: Picjumbo.com

Si.mobil še do 28. februarja sprejema prijave na delovno mesto specialista za tržno komuniciranje (vodjo kampanj) (m/ž),ki bo med drugim vodil in razvijal komunikacijske strategije in aktivnosti za povečevanje prepoznavnosti blagovne znamke ter načrtoval, vodil in izvajal visoko učinkovite oglaševalske akcije v različnih medijih. Več informacij najdete na Si.mobilovi spletni strani, prijave pa sprejemajo na e-naslov [email protected]

Podjetje Comtrade išče koordinatorja za marketing (m/ž) z naprednim poznavanjem digitalnega marketinga, ki bo okrepil njihovo ekipo na področju programske opreme. Izbrani kandidat bo med drugim skrbel za optimizacijo spletne strani in upravljanje družbenih omrežij, pisal članke in druga besedila v različne namene v angleščini ter koordiniral in organiziral dogodke. Več informacij o delovnem mestu najdete tu.

Kadrovska agencija Competo za svojega naročnika, ki se ukvarja s prodajo odej, vzglavnikov, posteljnine in vodnih postelj, išče direktorja internetne prodaje in razvoja novih spletnih prodajnih kanalov (m/ž). Izbrani kandidat bo na sedežu podjetja v Slovenskih Konjicah med drugim skrbel za strateški razvoj e-trgovine in spletne prodaje družbe ter doseganje prodajnih ciljev, uvajanje novih prodajnih pristopov za krepitev vseh spletnih prodajnih kanalov ter načrtovanje, pozicioniranje in upravljanje celostnih strategij tržnega komuniciranja. Rok za prijavo je 7. marec, prijave pa sprejemajo preko Competove spletni strani.

Družba Union Hoteli v svojo prodajno ekipo sprejme strokovnega sodelavca prodaje dogodkov (m/ž), ki bo prodajal namestitvene kapacitete, konferenčno banketne dogodke in druge hotelske storitve, pripravljal ponudbe in osebno sprejemal in obiskoval stranke. Prijave sprejemajo na naslov [email protected] do 29. februarja, več informacij pa je tu.

Kreativna digitalna agencija Mediodrom iz Novega mesta išče mlajšega vodjo projektov za digitalne in družbene medije (m/ž), sprva za 4 mesece, a z možnostjo podaljšanja. Prijave sprejemajo do 4. marca na [email protected], več informacij pa najdete tu.