• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Šest delovnih mest, ki smo jih izbrali v tem tednu, je v največji meri povezanih z ustvarjanjem različnih vsebin. Preverite, katere sodelavce med drugim iščejo Harvey Norman, Futura DDB, Madwise in druga podjetja.

Foto: Picjumbo.com

Trgovsko podjetje Harvey Norman zaposli tekstopisca (m/ž), ki bo skrbel za spletne vsebine. Izbrani kandidat bo pisal kreativna in prodajno usmerjena sporočila, blogerske prispevke, sporočila za medije in druge vsebine za spletno stran. Pričakujejo izkušnje s pisanjem besedil in urejanjem vsebin ter brezhibno znanje slovenščine, zaželeno pa je tudi znanje angleščine in hrvaščine. Več informacij o delovnem mestu najdete tu, prijave pa pričakujejo do 22. februarja na e-naslov [email protected]

V agenciji Futura DDB iščejo mlajšega vodjo projektov (m/ž) za organizacijo različnih aktivnosti in je dober v angleščini in nemščini. Prijave zbirajo na e-naslovu [email protected] do 25. februarja.

V agenciji za digitalni marketing Madwise zaposlijo digitalnega mojstra (m/ž), mladega in zagnanega digitalnega navdušenca, ki bo pripravljal oglaševalske kampanje ter skrbel za njihovo optimizacijo, poročanje in spletno analitiko. Med želenimi znanji so obvladovanje Google Analytics, Google Adwords, Facebook Ads in osnov Excela. Več informacij je tu, rok za prijavo pa 23. februar.

Računalniške novice še do 25. februarja sprejemajo prijave na delovno mesto novinarja in pomočnika urednika (m/ž)tega medija s področja informacijskih tehnologij. Izbrani kandidat bo pisal in pripravljal spletne vsebine s področja računalništva, poleg tega pa bo sodeloval tudi pri pripravi marketinških vsebin. Več informacij najdete na zaposlitvenem portalu Moje delo, prijave z življenjepisom pa sprejemajo na e-naslovu [email protected].

Spletna agencija Atribut (noviSplet.com) zaposli strokovnjaka za Google AdWords oziroma načrtovalca spletnih oglaševalskih kampanj, ki bo za naročnike načrtoval, organiziral, vodil in optimiziral spletne oglaševalske kampanje. Več informacij najdete na portalu MojaZaposlitev.si.

Spletni portal z malimi oglasi Oglasnik.si išče osebo, ki bi bila pripravljena prevzeti vodenje in promocijo portala. Od novega sodelavca pričakujejo predvsem vizijo, čas, energijo in znanje, po letu dni pa ima možnost pridobiti tudi lastniški delež pri portalu. Prijave sprejemajo preko portala Zaposlitev.info