• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Slovenska alpska reprezentanca bo s pomočjo Argete dobila dva fizioterapevta

Blagovna znamka Argeta, dolgoletni zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc, si je zadala poseben izziv. Od 1. februarja do 31. marca bo s posebno akcijo »Z Argeto prispevam, smučarje podpiram« smučarski reprezentanci omogočila plačilo fizioterapevtskih pripomočkov in predvsem fizioterapevtov, ki so zaradi izjemnih naporov v tem športu nepogrešljivi. Z akcijo nameravajo zbrati vsaj 20 tisoč evrov.

Argeta bo aktivno podprla donacijski sklad SLOSKI, v katerega se bo stekal del sredstev od prodanih izdelkov pod blagovno znamko paštet Argeta. V sodelovanju s trgovci in potrošniki bi v sklad prispevala dva centa od vsake prodane 95-gramske paštete poljubnega okusa.

»S skupnimi močmi bomo pomagali naši smučarski odpravi in se z njimi veselili uspehov. V teh dveh mesecih želimo zbrati vsaj 20 tisoč evrov, s čimer bi zagotovili nemoteno delo dveh fizioterapevtov,« je povedal Tomaž Arh, vodja marketinga za Argeto.

Slovenske reprezentantke so jeseni na portalu za množično financiranje zapisale: »Na leto treniramo in smo na poti več kot 200 dni, zato bi nam fizioterapevtska pomoč zelo pomagala pri doseganju vrhunskih rezultatov, za katere vse trdo delamo. Prosimo vas za pomoč pri zbiranju teh sredstev. Vsakršnega prispevka bomo zelo vesele!« Žal zadanega cilja niso dosegle, zato so tudi v letošnjo zimsko sezono vstopile brez fizioterapevta, ki ga sicer nujno potrebujejo in ki bi moral biti sestavni član spremljevalne ekipe vrhunskih športnikov.

Smučarke, med njimi tudi trenutno najuspešnejša Ana Drev, pozdravljajo Argetino akcijo in se zahvaljujejo vsem, ki jim bodo pomagali z nakupom Argetinih izdelkov. Več o akciji najdete na tej spletni strani