• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Visionect prejel že tretjo nagrado za pametno tablico Joan

Slovensko visokotehnološko podjetje Visionect je za svojo pametno tablico za sejne sobe Joan prejelo že tretjo vidnejšo nagrado, tokrat na mednarodnem izboru Internet of Things Awards.

Foto: Visionect

Na mednarodnem izboru Internet of Things Awards, ki ga organizira ameriški spletni portal Postscapes, so se podjetja pomerila v 20 kategorijah najboljših inovacij s področja interneta stvari. Končno nagrado so prejela po tri podjetja iz vsake kategorije, dve po izboru ljudstva in eno po izboru uredništva Postscapes.

Visionect je za svojo tablico Joan, energetsko varčno napravo iz elektronskega papirja za upravljanje sejnih sob, prejel srebrno nagrado po izboru ljudstva v kategoriji najboljšega podjetniškega izdelka (»connected enterprise«). Na letošnjem sejmu zabavne elektronike CES 2016 v Las Vegasu so za tablico Joan prejeli že nagrado za inovacijo v kategoriji ekološkega oblikovanja in trajnostnega razvoja, na lanskem, 7. bienalu vidnih sporočil Slovenije Fundacije Brumen pa so zanjo dobili nagrado za najboljši uporabniški vmesnik.