• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokrat smo za vas izbrali prosta delovna mesta v dveh kreativnih agencijah, Sonce.net in Publicis, v start-upu GoOpti, športni trgovini Decathlon, ki se bo odprla v Ljubljani, in v eni od medijskih hiš, ki preko kadrovske agencije Competo išče urednika novega lifestyle portala.

Foto: Dreamstime

Agencija Sonce.net ima trenutno razpisani dve prosti delovni mesti. Iščejo senior vodjo projektov, ki ima izkušnje z digitalnimi marketinškimi ali tehnično razvojnimi projekti ter je aktiven uporabnik in poznavalec digitalnih orodij in tehnologij, in izkušenega senior oblikovalca ali art direktorja. Prijave z življenjepisom sprejemajo na e-naslovu [email protected].

V kreativni agenciji Publicis iščejo vodjo projektov za slovenski in hrvaški trg, ki bo primarno skrbel za zadovoljstvo mednarodnega naročnika na hrvaškem trgu. Zato pričakujejo, da je materni jezik kandidata hrvaščina, medtem ko aktivno obvlada še slovenščino in angleščino. Pisno prijavo z življenjepisom pričakujejo do vključno 31. januarja na [email protected], več informacij pa najdete tu.

Ponudnik cenovno ugodnih prevozov GoOpti želi svojo marketinško ekipo okrepiti s tekstopiscem in strategom za vsebine, ki bo med drugim pisal in izboljševal obstoječe vsebine na njihovem spletnem mestu, blogu, e-novičnikih in družbenih omrežjih, pripravljal kampanje, oglase in brošure ter sodeloval pri strategiji vsebinskega marketinga. Prijave sprejemajo preko te spletne povezave.

Decathlon, francoska veriga trgovin s športno opremo, ki bo kmalu odprla svoja vrata tudi v ljubljanskem BTC Cityju, zaposli asistenta v prodaji s posebnim poudarkom na marketingu, ki bo skrbel za družbena omrežja in dogodke ter stike s športnimi klubi. Prijave v slovenščini in angleščini pošljite na [email protected], več informacij pa najdete tu.

Kadrovska agencija Competo za eno izmed večjih medijskih hiš v Sloveniji išče urednika novega lifestyle portala za področje vinarstva in kulinarike, ki bo postavil koncept in strategijo portala, pisal članke, blogovske prispevke in novice, hkrati pa skrbel tudi za trženje portala. Več informacij najdete na portalu Moje delo.

In še nasvet: da vas bodo vaši bodoči šefi lažje prepoznali, opravite ta test in dobili boste odlično analizo vaše osebnosti, vključno z najprimernejšimi poklici za vas.