• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Oglaševalske in digitalne agencije iščejo strokovnjake za različna digitalna področja, od specialistov za uporabniško izkušnjo, spletnih oblikovalcev do programerjev aplikacij. Poleg prostih delovnih mest v agencijah objavljamo tudi nove karierne priložnosti v podjetjih, ki zaposlijo strokovnjake za tržno in korporativno komuniciranje ter marketing.

Foto: Dreamstime

V digitalni agenciji Renderspace imajo trenutno prostih kar nekaj delovnih mest. Tako iščejo digitalnega stratega, specialiste za uporabniško izkušnjo (UX), uporabniške vmesnike (UI) in/ali vizualno oblikovanje ter tehnične specialiste (tehnolog, razvijalec, programer). Podrobnosti in prijavne obrazce najdete tu.

Digitalna agencija Innovatif k sodelovanju vabi poslovnega analitika, svetovalca in stratega. Med želenimi lastnostmi kandidata navajajo znanje s področja poslovne analitike, načrtovanja uporabniške izkušnje ali snovanja produktov in storitev, sposobnost razumevanja raznolikih poslovnih področij ter analiziranja in interpretacije podatkov. Več informacij najdete tu, življenjepis z referencami pa pošljite na [email protected].

Agencija Luna TBWA za polni delovni čas zaposli izkušenega spletnega oblikovalca oziroma oblikovalko. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 27. januarja 2016 na e-naslovu [email protected].

V ekipi spletne agencije ENKI iščejo programerja spletnih aplikacij, ki ga odlikuje poglobljeno znanje na področju programiranja (CSS, HTML, JS, Drupal, PHP, MySQL). Kandidatov življenjepis in opis izkušenj pričakujejo na [email protected].

Pri projektu WEBSI Spletni prvaki 2016 pa medse vabijo nove sodelavce, ki bodo pomagali pri trženju in izvedbi projekta. Kandidati naj se s kreativnom življenjepisom predstavijo na tem e-naslovu, in sicer do 26. januarja.

Si.mobil v svojo tržnokomunikacijsko ekipo sprejme specialista za tržno komuniciranje za področje medijev, ki bo razvijal komunikacijske strategije s poudarkom na medijih, usmerjal in nadzoroval medijsko agencijo pri izvajanju letne strategije in izvedbi konkretnih oglaševalskih aktivnostih ter se pogajal z mediji. Prijave sprejemajo do 24. januarja 2016 na e-naslov [email protected], več informacij o področju dela in pogojih zanj pa najdete tu.

Velenjsko podjetje Plastika Skaza ima trenutno razpisani dve delovni mesti s področja odnosov z javnostmi in marketinga. Tako iščejo vodjo korporativnega komuniciranja z večletnimi izkušnjami na področju korporativnih odnosov z javnostmi in medijske podpore pri lansiranju novih izdelkov v Sloveniji in tujini, in produktnega vodjo, povezovalca med razvojem in trženjem izdelkov, ki bo med drugim samostojno organiziral in vodil posamezne izdelke v razvoju blagovnih znamk. Prijave za obe delovni mesti sprejemajo do 31. januarja 2016 na tem e-naslovu, več informacij pa najdete tu.

Ponudnik poslovne programske opreme SAP pa išče specialista za marketing za Slovenijo, ki bo med drugim odgovoren za načrtovanje, ustvarjanje, koordiniranje in izvajanje celotnega spleta marketinških aktivnosti na lokalnem trgu v skladu s tržno strategijo podjetja in sodobnimi trendi v B2B-marketingu ter za načrtovanje, organiziranje in izvajanje aktivnosti odnosov z javnostmi. Več o razpisanem delovnem mestu najdete tu, prijave pa sprejemajo do vključno 27. januarja 2016 na ta e-naslov.