• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Nov teden, novi delovni izzivi. Tokrat smo za vas izbrali osem delovnih mest s področja (digitalnega) marketinga, ustvarjanja vsebin in tržnega komuniciranja.

Foto: Dreamstime

Naj najprej začnemo pri sebi. Podjetje Medijski partner, ki izdaja revijo Marketing magazin, išče urednika/novinarja (M/Ž), ki bo sodeloval pri prvem regijskem medijskem projektu. Ključno je odlično znanje angleščine, zaželene so izkušnje s pisanjem novinarskih prispevkov in poznavanje marketinške panoge. Več informacij je tu, prijave pa sprejemamo na ta e-naslov.

Zavarovalnica NLB Vita poleg prijav za vodjo spletnega trženja, o čemer smo poročali prejšnjič, do 20. januarja sprejema tudi prijave na delovno mesto tržnega komunikatorja. Več informacij o nalogah, ki čakajo izbranega kandidata/ko, in potrebnih izkušnjah najdete tu.

Podjetje za marketinške storitve FrodX v svojo sredino sprejme t. i. »chief storytellerja«, torej nekoga, ki zna pripovedovati zgodbe, ki pritegnejo, a hkrati razume in obvlada analitiko. Še do 20. januarja jim lahko pošljete prijave z življenjepisom na ta e-naslov.

V marketinškem oddelku podjetja Ceneje si želijo novega sodelavca/ke, ki bo desna roka vodji digitalnega marketinga. Rok za prijavo je 17. januar, na tem e-naslovu.

V mariborskem podjetju za integrirano komuniciranje Medijski guruji v svojo ekipo vabijo programerja oziroma spletnega razvijalca (M/Ž), ki bo skrbel za razvoj in postavitev naprednih spletnih strani, e-trgovin ter spletnih in Facebookovih aplikacij. Prijave z življenjepisom, motivacijskim pismom in vašimi referenčnimi spletnimi in digitalnimi projekti sprejemajo do 1. februarja 2016 na tem e-naslovu.

V podjetju Špica, ponudniku opreme, sistemov in rešitev za logistiko in avtomatsko identifikacijo, iščejo študenta/ko, ki bi jim priskočil na pomoč pri delu v marketingu, predvsem pri pripravi vsebin za različne komunikacijske kanale. Prijave z življenjepisom in motivacijskim pismom sprejemajo na tem e-naslovu.

ERGO Inštitut, ki deluje na področju organizacije mednarodnih poslovnih dogodkov v tujini, k sodelovanju vabi strokovnjaka za marketing in prodajo,ki bo vodil prodajne in marketinške procese v mednarodnem okolju ter uvajal nove ideje v poslovanje podjetja. Več informacij in načinu prijav, ki jih sprejemajo do 28. januarja, najdete tu.

Če imate željo po kariernih izzivih v tujini, pa se lahko potegujete za delovno mesto v Googlovi pisarni v Dublinu, kjer iščejo novega sodelavca/ko na področju podpore uporabnikom oglaševalske platforme AdWords za slovenski trg. Več informacij najdete tu

 

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!