• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Je med vašimi novoletnimi zaobljubami tudi nova služba ali zamenjava kariere? Da boste lažje sprejeli poklicno odločitev, bomo na spletni strani MM-a odslej enkrat tedensko objavljali izbor razpisanih delovnih mest s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev. Zanimive delovne izzive tokrat nudijo agenciji Grey in Futura DDB ter podjetji NLB Vita in Elan.

Foto: Dreamstime

V agenciji Grey, ki se zaradi novega naročnika Si.mobila kadrovsko krepi, v svojo medijsko ekipo vabijo izkušenega medijskega stratega, medijskega načrtovalca in digitalnega stratega. Prijave zbirajo tu.

Futura DDB v svoje vrste sprejme asistenta za odnose z javnostmi, pri čemer si najbolj želijo »komunikativnega multipraktika (m/ž), ki obvlada stresne situacije, deluje timsko in se želi nenehno učiti«. Prijave zbirajo do 13. januarja, na tem e-naslovu.

Zavarovalnica NLB Vita do 20. januarja sprejema prijave za vodjo spletnega trženja. Ta bo med drugim odgovoren za upravljanje spletnega marketinga in merjenje njegove uspešnosti, upravljanje družbenih omrežij zavarovalnice, razvoj novih spletnih in drugih oglasnih priložnosti in modelov ter pripravo strategije tržnega komuniciranja zavarovalnice s poudarkom na spletnem oglaševanju in spletni prodaji. Prijave pošljite na ta e-naslov, več informacij pa dobite tu.

Elan pa je razpisal delovno mesto skrbnika digitalnih medijev v službi marketinga zimsko športne divizije. Novi sodelavec (M/Ž) bo med drugim sodeloval pri pripravi in izvedbi strategije na področju digitalnega marketinga, organiziral in koordiniral pripravo vsebin za vsebinski marketing ter načrtoval, organiziral, vodil in optimiziral spletne oglaševalske kampanje na vseh Elanovih trgih. Prijave sprejemajo do 20. januarja 2016 na tem e-naslovu.

Ali tudi vaše podjetje išče nove sodelavce s področja oglaševanja, marketinga, komuniciranja in medijev? Obveščajte nas!