• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Visionect na sejmu CES 2016 navdušil s pametno tablico za sejne sobe

Slovensko podjetje Visionect je na sejmu zabavne elektronike CES v Las Vegasu predstavilo ekološko zasnovano digitalno tablico za sejne sobe Joan Meeting Room Assistant™ in zanjo prejelo nagrado za inovacijo v ekološki kategoriji.

Foto: Visionect

Z okolju prijazno tehnologijo tablica Joan Meeting Room Assistant™ pomaga izboljšati produktivnost podjetja. Tablico je možno povezati s koledarjem podjetja, pri čemer podpira standardne koledarske programe, kot so Office 365, Microsoft Exchange in Google Apps. V tablico je ob tem možno vpisati rezervacijo sejne sobe, kar omogoča lažjo organizacijo in upravljanje s sejno sobo. Zasnovana je na energetsko varčni tehnologiji in za svoje delovanje porabi 99 odstotkov manj energije kot podobne rešitve. Pri razvoju tablice so uporabili elektronski papir mednarodnega proizvajalca E Ink®.

Izvršni direktor ljubljanskega podjetja Visionect Matej Zalar pravi, da so v ekipi prepoznali potrebo po napravi, ki bi omogočila lažjo uporabo sejnih sob in bi bila ob tem neposredno povezana s koledarjem podjetja. Ravno to je bil navdih za oblikovanje ekološko zasnovane rešitve za upravljanje uporabe sejnih sob.