• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Oblikovalka Nina Šušnjara nova ambasadorka Jaguarja

Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara je s svojo znamko Susnyara na septembrskem tednu mode v New Yorku požela pozornost svetovne modne javnosti. Nedavno je zgodbo svoje znamke še nadgradila in jo inovativno povezala z Jaguarjem ter predstavila na ekskluzivnem dogodku »Aft'r New York« v prostorih ljubljanske Situle.

Na dogodku znamke Susnyara se je predstavil najnovejši Jaguarjev model XF kot tudi Jaguar XE, v katerem bo v prihodnje uživala nova ambasadorka te prestižne avtomobilske znamke Nina Šušnjara. Ravno v obliki Jaguarja XE je oblikovalka našla navdih in posebej za to priložnost oblikovala unikaten in edinstven modni dodatek, aluminijasto torbico, ki s svojo eleganco, dinamičnostjo in prefinjenostjo predstavljajo Jaguar, hkrati pa ljubezen do surovih materialov, ki so vodilo znamke Susnyara.

»Sodelovanje Jaguarja z blagovno znamko Susnyara in njeno ambasadorko Nino je začetek nove dobe v slovenskem prostoru, saj obe znamki povezujejo samozavest, kreativnost in inovativnost. Kako bolje poudariti in izraziti Jaguarjev oblikovalski jezik, če ne s sodelovanjem perspektivne mlade oblikovalke, ki je z unikatnim oblikovanjem torbice postavila trden temelj, na katerem bomo gradili nadaljnje sodelovanje. Vesel sem, da smo se našli na poti plodnega ustvarjanja. Prepričan sem, da bo Jaguar v Sloveniji tako še lažje našel pot do novih lastnikov in jih prepričal v izjemnost Jaguarjevih modelov,« je ob tem povedal David Jurič, generalni direktor podjetja Summit motors Ljubljana, uvoznika in distributerja avtomobilov Jaguar.