• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Podjetje GEM motors išče direktorja prodaje in marketinga

Podjetje GEM motors v svoje vrste vabi izkušenega direktorja marketinga, ki bo skrbel za vodenje komercializacije in trženje novega produkta, vzpostavljanje povezav s kupci in strateškimi partnerji, upravljanje blagovne znamke GEM motors, razvoj strategije vstopa na trg in širitev prodaje na globalnem trgu.

GEM motors je hitro rastoče start-up podjetje, usmerjeno v razvoj inovativnih in visoko tehnoloških elektromotorjev za električna vozila. Pred kratkim je bilo na razpisu EU komisije Fast Track to Innovation (FTI) izbrano za financiranje industrializacije in komercializacije njihovega projekta – električnega motorja, ki se nahaja v kolesu, in pridobilo sredstva v višini 1,99 milijona evrov. S tem se GEM motors uvršča med 16 najpomembnejših tehnološko prebojnih podjetij v Evropi.

S hitrim prebojem podjetja so se v podjetju GEM motors povečale tudi potrebe po visoko izobraženih kadrih. Dr. Simon Mandelj, ustanovitelj in direktor podjetja, pravi, da so v fazi, ko potrebujejo kreativne in visoko izobražene posameznike s specifičnimi tehničnimi znanji, ki bodo pripomogli k nadaljnjemu razvoju inovacij. »V naš kolektiv želimo sprejeti tiste posameznike s področja elektrotehnike, strojništva in marketinga, ki vrednost zaposlitve vidijo v samem razvoju inovativnih produktov in sooblikovanju uspešne zgodbe za globalni trg,« dodaja Mandelj.

Podjetje tako v svoje vrste vabi izkušenega direktorja marketinga, od katerega pričakuje izobrazbo MBA s tehničnim (pred)znanjem oziroma drugo ustrezno izobrazbo, izkušnje z vodenjem skupine ljudi, izkušnje s področja prodaje in marketinga na tehničnem področju, obvezne mednarodne izkušnje (zaposlitev v tujini ali delo v tujini), znanje vsaj dveh tujih jezikov (zaželeno znanje italijanskega jezika), odgovoren in proaktiven pristop k delu in najmanj 5 let delovnih izkušenj.

Prijave kandidatov z življenjepisom v angleškem ali slovenskem jeziku podjetje sprejema do srede, 18. novembra 2015, na elektronski naslov [email protected]