• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Teniška zvezdnica Ana Ivanović postala solastnica slovenskega start-upa

Srbska teniška zvezdnica Ana Ivanović je postala solastnica inovativnega spletnega projekta Trainers4Me, start-upa, ki ljubiteljem športa ponuja takojšen dostop do tisoče športnih trenerjev po vsem svetu. Idejni pobudnik in ustanovitelj podjetja je Slovenec Marko Filej.

Teniška zvezdnica Ana Ivanović.

Ustanovitelj podjetja Trainers4Me Marko Filej načrtuje, da bo platforma prinesla revolucijo v potrošniški izkušnji na področju športa, tako kot so nekatere druge tehnološke platforme spremenile druge panoge, na primer Airbnb področje turizma. Kot meni, je dejstvo, da je tenisačica Ana Ivanović prepoznala potencial tega podjetja dokaz, da lahko tudi slovenska podjetja s pravo idejo prodrejo na svetovni trg.

Ivanovićeva je prepričana, da Trainers4Me razvija globalno športno skupnost, s tem ko ponuja preprost in sodoben način iskanja ter rezervacije kvalificiranih športnih trenerjev kjer koli na svetu.

Trainers4Me uporabnikom med drugim omogoča lokacijsko fleksibilnost, pravi Filej, saj lahko svoj najljubši šport s trenerjem vadijo ne le doma, temveč tudi na dopustu ali poslovni poti in to kjer koli po svetu. 

Teniška zvezdnica Ana Ivanović.
Marko Filej, pobudnik in ustanovitelj platforme Trainers4Me.