• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zavarovalnica Triglav predstavila spletni portal Vse bo v redu

Zavarovalnica Triglav je vzpostavila nov spletni portal Vse bo v redu, katerega namen je na strokoven, razumljiv, natančen, a preprost način uporabnikom deliti nasvete, pojasnila in zgodbe, s katerimi jim bo olajšala razumevanje zavarovanj in okrepila zavedanje o pomenu ustrezne zavarovalne zaščite.

Na novem portalu Vse bo v redu (vsebovredu.triglav.si) lahko uporabniki tako najdejo preventivne nasvete z različnih področij vsakdanjega življenja, od tega, kako varno preživeti dopust, do tega, na kaj naj pazijo, ko kupujejo rabljen avtomobil.

»Ljudje pričakujejo čim bolj odkrit, transparenten, predvsem pa iskren dialog s podjetji. Predvsem iščejo zanesljivega partnerja, svetovalca. Zato v Zavarovalnici Triglav krepimo našo vlogo kredibilnega vira uporabnih in pomembnih informacij na področju, ki ga pokrivamo s svojimi produkti,« je povedal Luka Pušnik, direktor službe za korporativno komuniciranje v Zavarovalnici Triglav.

Vsebine, ki jih pripravljajo s pomočjo strokovnjakov iz Zavarovalnice Triglav in novinarjev z različnih področij, niso namenjene le strankam zavarovalnice, temveč vsem, ki iščejo odgovore o varnosti in zavarovanju. Na podlagi analize so se odločili, da se osredotočijo na družine z otroki v predšolskem in šolskem obdobju, a menijo, da bodo informacije zanimive tudi za bralce s specifičnimi interesi, na primer za lastnike psov ali motoriste. Kot pravijo, so pri razvoju izhajali iz zahteve, da morajo biti vsebine predstavljene tako, da bralca pritegnejo k brskanju po strani, medtem ko rubrike odslikavajo celovito zavarovalno paleto. Gre za rubrike Dom in družina, Na poti, Zdravo življenje, Okolje in tehnologije ter Premoženje.

Spletno mesto je skupaj z rednimi e-novicami, ki bodo prilagojene posameznim interesnim skupinam, namenjeno povečevanju razumevanja zavarovalnih vsebin, za Zavarovalnico Triglav pa pomeni tudi pomembno orodje za gradnjo zaupanja strank. V prvi fazi je prilagojeno za namizne in tablične računalnike, v nadaljevanju pa bodo pripravili še različico za mobilne telefone.