• Facebook
  • Twitter
  • RSS

AMC bo tudi v Sloveniji januarja premierno predvajal serijo Fargo

Podjetje AMC Networks International - Central Europe (AMCNI CE) je za serijo Fargo, ki je osvojila tri nagrade emmy, sklenilo pogodbo za predvajanje na več trgih, med drugim tudi v Sloveniji. V skladu s to pogodbo bo AMC, najnovejši program s serijami in filmi, postal prvi in ekskluzivni brezplačni kabelski program v Srednji in Vzhodni Evropi, ki bo premierno predvajal prvo in drugo sezono te serije. Fargo je letos požel številna kritiška priznanja, prva sezona pa bo na programu AMC prvič prikazana 28. januarja 2015.

Podjetje AMCNI CE je ponudnik športnih vsebin, informativnih in razvedrilnih oddaj ter otroških in filmskih programov na več trgih v Srednji in Vzhodni Evropi. Program AMC, ki sodi med najbolj priljubljene in največkrat nagrajene blagovne znamke v zgodovini televizije, je v Slovenijo prispel 5. novembra 2014. Začetek oddajanja je bil del širše pobude, saj je program istočasno začel oddajati tudi v drugih državah Srednje in Vzhodne Evrope

Kot so sporočili iz podjetja AMCNI CE, bo s predvajanjem kritiško izjemno priznane serije Fargo AMC še utrdil svoj položaj kot vodilna znamka podjetja ter globalno priljubljena in znana izbira ljubiteljev filmov in serij.

AMC bo prvo sezono serije Fargo premierno predvajal 28. januarja 2015. Ko se serija Fargo naslednje leto vrne z drugo sezono, bo pogodba podjetju AMCNI CE zagotovila ekskluzivne pravice za predvajanje serije na območju Srednje in Vzhodne Evrope.