• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Sanolabor zaposli koordinatorja spletnih aktivnosti

Podjetje Sanolabor, ki se ukvarja s prodajo medicinske, laboratorijske in zdravstvene opreme ter pripomočkov in zdravil, je razpisalo prosto delovno mesto za koordinatorja spletnih aktivnosti. Ta bo odgovoren za prisotnost, razvoj in komunikacijo v spletnem prostoru.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Kot so zapisali v razpisu, delo koordinatorja spletnih aktivnosti vključuje operativno vodenje del na področju urejanja spletne strani in spletne prodaje, skrb za povečanje tržnega deleža na področju spletne prodaje, informiranje in nudenje pomoči strankam na področju spletne trgovine, skrb za urejenost, optimizacijo in posodabljanje spletnega mesta, pripravo vsebin za Facebook in druge platforme,  izvajanje marketinške strategije na področju spletne prodaje, spremljanje in analiziranje uspešnosti spletne prodaje ter vodenje ostalih projektov po dogovoru.

Od kandidatov med drugim pričakujejo najmanj peto stopnjo ustrezne izobrazbe, vsaj eno leto izkušenj na podobnem delovnem mestu, poznavanje spletnega marketinga in optimizacije spletnih strani ter osnovno delo s programom Photoshop in z urejevalniki spletnih strani.

Več informacij o želenih znanjih, ponujenih pogojih in prijavah na delovno mesto najdete na tej spletni povezavi.