• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Httpool v partnerstvo s Twitterjem pri trženju spletnih oglasov

Slovenska spletna oglaševalska mreža podjetje Httpool je z družbenim omrežjem Twitter sklenila partnerstvo pri trženju spletnih oglasov v enajstih državah Srednje in Vzhodne Evrope, poroča časnik Finance.

Foto: dreamstime

Kot je za Finance povedal Aljoša Jenko, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Httpool, jim partnerstvo s Twitterjem prinašaveliko regijsko in mednarodno prepoznavnost ter pospešuje rast poslovanja. V prihodnje tako nameravajo še več vlagati v razvoj lastnih spletnih rešitev na področju oglaševanja in, kot napoveduje Jenko, tudi kadrovsko se bodo precej okrepili. »V zadovoljstvo nam bo, da bomo podjetjem pomagali širiti njihove skupnosti, pripovedovati njihove zgodbe, povečevati lojalnost strank ter ne nazadnje večati njihova priporočila in prodajo,« je izjavil Jenko.

Nad partnerstvom s Httpoolom so navdušeni tudi pri Twitterju, saj pravijo, da podjetja iz Srednje in Vzhodne Evrope to družbeno omrežje že uporabljajo za razumevanje svojih potrošnikov in se oglašujejo na njem.

Kot so še zapisali v Financah, bo partnerstvo s Httpoolom Twitter in njegove uporabnike približalo številnim podjetjem v regiji, ki lahko z bolj natančno usmerjenimi spletnimi oglaševalskimi akcijami na družbenih omrežjih pričakujejo otipljive rezultate. 

Vir: Finance