• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Spletne prodajne uspešnice v Sloveniji

Po podatkih prodaje spletne trgovine Mimovrste za prvo polletje 2014 slovenski spletni kupci pri njih še vedno najpogosteje naročamo računalniško opremo. Najbolje prodajani posamezni izdelek minulega polletja je avtomobilska pnevmatika Goodyear, sledijo zunanja diska My Passport v dveh barvnih različicah in brezžična miška Logitech, prvo peterico najbolje prodajanih pa zaključuje avtomobilski nosilec za kolesa Thule Pro Ride.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Poleg že omenjenih največjih prodajnih uspešnic v prvi polovici letošnjega leta so objavili tudi podatke o najbolje prodajanih izdelkih v posameznih kategorijah – med igračami je največja prodajna uspešnica leseni poganjalec, med izdelki za vrt in orodje pa se najbolje prodajajo škarje za urejanje grmičevja in trave. Prodajna uspešnica je tudi električna zobna ščetka Sonicare, med knjigami pa prepričljivo komplet treh knjig Petdeset odtenkov sive. Med letošnjimi nepričakovanimi prodajnimi uspešnicami je tudi novost v ponudbi Mimovrste, in sicer prehrana za hišne ljubljenčke.

 Kot pravijo v podjetju Mimovrste, spletna prodaja pri njih še vedno narašča in zajema 20-odstotni tržni delež v Sloveniji.