• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na Mediamixu izbrali zmagovalce poletnih kreativnih delavnic

Mariborska oglaševalska agencija Mediamix je prejšnji teden uspešno končala poletne kreativne delavnice pod naslovom »Mind Your Future 2014«. V sodelovanju s podjetjema Stotinka in Moja tiskarna so mladim ponudili priložnost oblikovati celotno oglaševalsko akcijo in z njeno predstavitvijo navdušiti naročnika.

Mladi kreativci so pretekli teden s svojimi predlogi presegli pričakovanja vseh članov komisije, ki se je soglasno odločila, da so zmagovalci prav vsi, ki so dva tedna snovali akcijo za podjetje Stotinka, ki se ukvarja z bazeni in bazensko tehniko. »Nismo se želeli držati reka, da je za zmago potrebno le sodelovati. Predlogi vse skupin so bili namreč resnično inovativni in marketinško dodelani,« pravijo v agenciji Mediamix. 

Podjetje Stotinka je kot naročnik in glavni pokrovitelj poletnih kreativnih delavnic vsem kreativnim skupinam poklonilo kotizacijo za letošnji mednarodni oglaševalski festival Zlati boben ter prispevalo tudi za nočitev in žepnino.

Najvidnejši člani kreativnih skupin, ki so pod budnim očesom ekipe Mediamixa ustvarjali svoje kreativne predloge, so celo postali del letošnje ekipe MiniMediaMix, ki bo imela priložnost na agenciji ustvarjati in si pridobivati izkušnje vse poletje.