• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Glasbena storitev Deezer tudi za potnike na avtobusih LPP

Včeraj je na liniji 6 Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) začel voziti avtobus Deezer, na katerem je Telekom Slovenije poskrbel za posebno glasbeno izkušnjo potnikov. Na avtobusu, ki je opremljen z ozvočenjem z nizkotonskimi zvočniki in LED-osvetlitvijo, imajo potniki na voljo brezplačen dostop do interneta LTE/4G, tako da lahko preizkusijo glasbeno storitev Deezer in izkušnjo delijo s svojimi prijatelji.

Foto: Ana Kovač (TSmedia)

Kot so sporočili iz Telekoma Slovenije, glasbeno storitev Deezer nudijo ekskluzivno svojim uporabnikom, na voljo pa je tudi v izbranih naročniških paketih. Deezer omogoča poslušanje preko 30 milijonov skladb domačih in tujih izvajalcev kjer koli in kadar koli – na mobilnem telefonu, tablici, računalniku, preko SiOL TV ali s pomočjo sistemov s povezavo bluetooth v vozilih. Uporabniki lahko tudi aktivno sodelujejo s sestavljanjem glasbenih lestvic, ki jih lahko delijo s prijatelji preko družbenih omrežij z oznako #VKorakuZGlasbo.

Avtobus Deezer je svojo pot začel na liniji 6, v naslednjih dveh mesecih pa bo vozil na vseh najbolj frekventnih progah po Ljubljani.