• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na tekmovanje za nagrade Diggit prijavljenih 53 del

Revija Marketing magazin in podjetje TSmedia, organizatorja konference o digitalnih komunikacijah Diggit, ki bo 4. in 5. junija v Ljubljani, sta najavila, da se bo za štirinajst zlatih in štiri velike nagrade Diggita potegovalo 53 prijavljenih del.

Zlate nagrade Diggita bodo podeljene v kategorijahavtomobilska industrija, B2B, farmacija, finančne storitve, hrana & pijača, IT & telekomunikacije, izdelki in storitve za otroke, javni sektor, mediji & zabava, moda, neprofitne organizacije, prodaja, storitve in turizem, velike nagrade pa v kategorijah digitalna inovacija, digitalna strategija, digitalno oglaševanje in družbeni mediji.

Žirija pod vodstvom Matevža Klanjška, soustanovitelja in direktorja produktnega razvoja v podjetju Celtra, bo pri prijavljenih delih ocenjevala strateški pristop, kreativnost, inovativnost, implementacijo in učinkovitost.

Katera izmed 53 prijavljenih del bodo zmagovalna, bo znano v sredo, 4. junija, ob 21.30 v Gostilni na gradu na Ljubljanskem gradu. Vsa prijavljena dela so na ogled na TheDIGGITtv na YouTubu.