• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Še slab teden dni za prijave na tekmovanje za spletne prvake leta

V okviru projekta WEBSI – Spletni prvaki 2014 bosta revija Marketing magazin in svetovalno-analitična družba E-laborat že tretjič zapored predstavili širši javnosti slovenske presežke na področju digitalnega komuniciranja in jih tudi nagradili. Še do 20. maja imate čas za prijavo svojih digitalnih del in se potegujete za naziv spletnega prvaka leta.

Vsi prijavitelji projektov se bodo v tekmovalnem delu projekta (temu sledi še enodnevni simpozij) potegovali za nagrade v desetih kategorijah (poslovne spletne strani, javne organizacije, mediji, spletne trgovine, turizem in prosti čas, mobilne aplikacije, posebni digitalni projekti, družbena omrežja, družbeno odgovorni projekti in inovativni digitalni projekti). Prijavitelj, ki bo zbral največ točk med vsemi projekti, bo prejel naziv generalnega spletnega prvaka 2014, zmagovalec v posamezni kategoriji bo postal spletni prvak 2014, poleg tega pa bodo podelili še nagrade za naj digitalno agencijo leta, zmagovalca ljudstva, najboljše oblikovanje, najboljše uredništvo, najboljšo uporabniško izkušnjo in naj digitalno akcijo leta.

Vse prijavljene projekte bo ocenjevalo več kot 50 strokovnjakov v poslovni in strokovni žiriji pod vodstvom Nika Kušarja, vodje službe za tržno komuniciranje v Telekomu Slovenije. Vsi prijavitelji bodo prejeli tudi individualno poročilo ocenjevanja z ocenami in komentarji članov žirij, poleg tega pa bodo predstavljeni v tiskanem dosjeju WEBSI 2014. Svoje projekte lahko prijavite tu.