• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Do zaposlitve v komunikacijskih agencijah v Evropi s pomočjo iskalnika EACA

Evropsko združenje komunikacijskih agencij (EACA) vabi k prijavi in uporabi novega iskalnika zaposlitev v oglaševalski panogi. Iskalnik EACA Job Finder vsebuje razpise za delovna mesta v agencijah, ki se ukvarjajo z oglaševanjem, medijskim zakupom in načrtovanjem, digitalnim področjem, odnosi z javnostmi, organizacijo dogodkov in drugimi tržnokomunikacijskimi storitvami.

Agencije, ki želijo najti ustrezne kandidate v Evropi, lahko v iskalniku EACA objavijo prosta delovna mesta, iskalci zaposlitve pa vnesejo svoje življenjepise, ki bodo na ogled obstoječim in potencialnim delodajalcem. Kot navajajo v Slovenskem združenju oglaševalskih agencij, ki deluje pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice in je tudi član Evropskega združenja komunikacijskih agencij (EACA), so med prednostmi uporabe iskalnika za agencije predvsem visoka opaznost prostega delovnega mesta v evropski oglaševalski panogi, hitrejši proces iskanja in izbora, iskanje najprimernejših kandidatov med vsemi objavljenimi življenjepisi in upravljanje z lastnim računom, kjer lahko agencije objavijo neomejeno število prostih delovnih mest.

Še do jutri, 1. maja, lahko agencije izkoristijo popust ob prijavi na enoletno uporabo portala in zanjo namesto 990 evrov, kolikor znaša redna cena, odštejejo samo 490 evrov.