• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Prijava del na tekmovanje za nagrade DIGGIT samo še do 28. aprila

V ponedeljek, 28. aprila 2014, se izteče rok za prijavo del na prvo tekmovanje za zlate in velike nagrade DIGGIT, ki na inovativen in kreativen način izkoriščajo prednosti digitalnega okolja.

Na tekmovanje za nagrade DIGGIT lahko slovenske agencije in podjetja prijavijo katero koli digitalno delo, od oglasov, mobilnih aplikacij, profilov in strani na družbenih omrežjih, do digitalnih oglaševalskih akcij in strategij.

Svoje delo lahko prijavijo v eno ali več izmed šestnajstih kategorij zlatih nagrad DIGGIT (avtomobilska industrija, B2B, drogerija, farmacija, finančne storitve, hrana & pijača, IT & telekomunikacije, izdelki in storitve za otroke, izdelki za dom, javni sektor, mediji & zabava, moda, neprofitne organizacije (brezplačna prijava), prodaja, storitve in turizem). Žirija bo izmed vseh prijavljenih del izbrala tudi štiri dela, ki bodo prejela velike nagrade v kategorijah digitalna inovacija, digitalna strategija, digitalno oglaševanje in družbeni mediji. Dela lahko prijavite na spletni strani konference Diggit do 28. aprila 2014.

Šestnajst zlatih in štiri velike nagrade bosta organizatorja konference o digitalnih komunikacijah Diggit, Marketing magazin in TSmedia, podelila 4. junija 2014 na večerni prireditvi.