• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Znani zmagovalci študentskega natečaja kreativnega komuniciranja freeŠn

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) je v tem tednu razglasila finaliste in zmagovalce v petih kategorijah natečaja kreativnega komuniciranja freeŠn.

V kategoriji grafičnega oblikovanja je zmagal Matej Stare z delom »Legenda je spet med nami«.

V petih kategorijah (fotografija, grafično oblikovanje, tekstopisje, inovativne oblike promocije in upravljanje dogodkov) je bilo prijavljenih 58 del, strokovna žirija pa je izmed vseh izbrala najboljše tri. Finalisti so dobili posebno priznanje, zmagovalci pa prakso pri pokrovitelju kategorije in kotizacijo za 23. Slovenski oglaševalski festival (SOF).

V kategoriji fotografije je zmagala Lea Bernot s fotografijo z naslovom »Moderna starost«. Prvo mesto v kategoriji grafičnega oblikovanja, katere pokrovitelj je bil oblikovalski studio Arnoldvuga+, je osvojil Matej Stare z delom »Legenda je spet med nami«. Pri kategoriji tekstopisja je agencija Pristop pripravila brif, na podlagi katerega so morali udeleženci spisati scenarij za tv-oglas za Cockto Chinotto, za zmagovalno besedilo pa so izbrali »Malèna meets Cockta Chinotto« avtorice Teje Rejc. V kategoriji inovativnih oblik promocije, katere pokrovitelj je bila Si.mobilova znamka Orto, je zmagala Polona Krenker s predstavitvijo inovativnega promocijskega spleta za Žur z razlogom. V kategoriji upravljanja dogodkov so morali tekmovalci pripraviti načrt šestih dogodkov ter komunikacijski plan za promocijo zinov in drugih aktivnosti KIOSK-a, ki deluje v okviru Kina Šiške, kar je najbolje uspelo Patriciji Premrov.

V kategoriji grafičnega oblikovanja je zmagal Matej Stare z delom »Legenda je spet med nami«.
Najboljša fotografija na natečaju freeŠn je »Moderna starost« avtorice Lee Bernot.