• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Spletni medijski zakupnik iPROM odslej tudi s svetovalnimi storitvami

V spletni medijski agenciji iPROM so predstavili novo storitev iPROM Svetovanje, za katero pravijo, da na enem mestu združuje vse vidike poslovanja v digitalnem okolju in naročnikom pomaga pri izboljševanju poslovnih rezultatov.

iPROM bo v okviru storitve iPROM Svetovanje naročnikom nudil podporo pri odločanju glede naložb v digitalne projekte. (Foto: dreamstime)

Pri iPROM-u svoje svetovalne storitve namenjajo tako lastnikom in menedžerjem kot direktorjem trženja, digitalnega trženja in e-poslovanja. Sedem njihovih strokovnjakov bo naročnikom nudilo podporo pri odločanju glede naložb v digitalne projekte ter podporo večji prodaji in širitvi poslovanja z uporabo digitalnih medijev. Organizirajo tudi individualna izobraževanja za učinkovito e-ekipo in organizacijo dela na področju komuniciranja in trženja v digitalnih medijih. iPROM Svetovanje vodi Igor Mali, strokovni vodja pa je Lucie Pokorna.

Po besedah Malija je nujno, da podjetja v prihodnjih letih svoje poslovanje in trženje prilagodijo digitalni konvergenci. »Strnili smo vrste predvsem zato, da bi naročnikom pomagali njihove ideje in njihovo vizijo ob razpoložljivih zmožnostih in sredstvih uresničiti in ustvariti dobiček,« je dodal Mali.