• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Drugi tematski sklop Diggita posvečen novim poslovnim modelom

Medtem ko se bo prvi tematski sklop konference o digitalnih komunikacijah Diggit, ki bo 4. in 5. junija 2014, posvetil kreativnosti in tehnologiji, bo drugi namenjen novim poslovnim modelom.

Kot pojasnjujeta organizatorja Diggita, revija Marketing magazin in podjetje TSmedia, sta neprestana medsebojna povezanost in vedno večji pretok informacij omogočila pojav novih poslovnih modelov in metodologij, s katerimi se marsikaj opravi hitreje, bolje in učinkoviteje. Z novimi poslovnimi modeli in metodologijami pa nova inovativna podjetja dosegajo izjemno hitro rast in pri tem uspešno tekmujejo s »standardnimi« podjetji. Udeleženci konference bodo tako slišali, kako nova inovativna podjetja izkoriščajo nove poslovne modele in metodologije, kako jih uporabljajo »standardna« podjetja, da ostanejo konkurenčna, in kako jih uporabiti za izboljšanje učinkovitosti poslovanja v podjetju.

Sklop o novih poslovnih modelih pripravlja član programskega sveta Diggita Darko Butina. Njegovo izjavo lahko poslušate v zgornjem posnetku.