• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Razstava košarkarskih dresov na pročelju stavbe Zavarovalnice Triglav

Začetek evropskega prvenstva v košarki EuroBasket 2013 je zaznamovala tudi otvoritev posebne razstave uradnih dresov reprezentanc, ki se bodo od 4. do 22. septembra borile za naslov najboljše moške košarkarske reprezentance v Evropi. Dresi so razstavljeni na pročelju poslovne stavbe Zavarovalnice Triglav, zapuščini arhitekta Jožeta Plečnika.

Foto: Mediaspeed

Kot pravijo v Zavarovalnici Triglav, je namen razstave, ki jo je pripravila Zavarovalnica Triglav, evropski in svetovni javnosti kot sponzor dogodka EuroBasket 2013 predstaviti Slovenijo kot deželo mnogih kulturnih, umetniških in športnih ustvarjalcev, poleg tega pa omogočiti domačim in tujim navijačem, da spoznajo vse košarkarske reprezentance.

»Namen športa je povezovanje narodov skozi pozitivna navijaška čustva in kot glavni sponzor ter uradna zavarovalnica največjega športnega dogodka v zgodovini samostojne Slovenije smo želeli pokazati povezanost držav na prav poseben način. Razstava na takšnem kulturnem spomeniku, kot je Plečnikova stavba, daje športnemu dogodku še poseben čar,« je ob otvoritvi razstave povedal predsednik uprave Zavarovalnice Triglav Andrej Slapar.

V novi številki Marketing magazina si lahko preberete, katere aktivnosti so pripravili še preostali sponzorji EuroBasketa 2013 in kakšne koristi si obetajo od tega pomembnega športnega dogodka.