• Facebook
  • Twitter
  • RSS

DIGGIT: Danes se pričenja 02. slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah

Danes, 5. junija 2013, se v Cankarjevem domu v Ljubljani pričenja že druga slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah DIGGIT.

Dvodnevni konferenčni program bo gostil slovenske in tuje predavatelje, ki bodo več kot 300 udeležencem predstavili aktualne trende s področja digitalnih komunikacij in marketinga, izsledke najnovejših raziskav ter primere dobre prakse iz regije. Ob rednem bo danes potekal tudi brezplačni vzporedni program, namenjen vsem, ki želijo slišati, kaj je novega v digitalu.

V osrednjem programu konference bodo udeleženci danes prisluhnili Alison Fennah iz IAB Europe, Axlu Landschoofu iz Searchmetrics, Arkadiuszu Hruszowiecu iz Intela, Urošu Cudru iz TSmedie, Victorii Davies iz televizijske mreže Discovery, Vuku Ćosiću, Barbari Ülen iz Medisa in blogerki Netokracije in Zoranu Torbici, organizatorju Tvitomanije.

V sklopu prvega dne Diggita se bosta odvili tudi dve aktualni okrogli mizi, in sicer Kako doseči potrošnika – vedno in povsod z Alison Fennah, Arkadiuszom Hruszowiecom, Victorio Davies in moderatorjem Bojanom Amonom (TSmedia) ter Bili s(m)o kreativni in napredni. Pa zdaj? z Vukom Ćosićem, Barbaro Ülen, Zoranom Torbico in moderatorjem Sebastjanom Jeretičem (Neuroagencija).

V brezplačnem vzporednem programu pa bo danes, 5. junija, potekalo pet predavanj in delavnica, kjer bodo udeleženci spoznavali ustanavljanje startupov, družbena omrežja, mobilne aplikacije in slovenski medijski prostor.