• Facebook
  • Twitter
  • RSS

DIGGIT: Ob rednem znan tudi vzporedni program

Čez 2 tedna se bo v Klubu Cankarjevega doma začela 02. slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah DIGGIT.

5. in 6. junija 2013 bodo v osrednjem programu znanje in izkušnje z udeleženci delili vrhunski slovenski in tuji strokovnjaki z različnih področjih digitalnih komunikacij. Med njimi Victoria Davies (Disocery Networks CEEMEA), Lukas Maixner (SocialBakers), Nataša Mohorč Kejžar (IPSOS) in Nikola Žinić (Bruketa&Žinić OM). 

V sredo, 5. junija 2013, od 10:15 do 15:15, v dvoranah M3+M4, bo v Mali galeriji Cankarjevega doma potekal tudi vzporedni program, na katerem se bo zvrstilo pet predavanj in delavnica. O trendih in razvoju digitalnega marketinga bodo govorili Aleš Smokvina (TSstartup), Matej Tušak (@life), Jan Isaković (NIL) in Alja Isaković (Rail Girls), Chrystian Barragan (Bintegra), Robert Schmitzer (Delo) in Kristjan Pečanac (Hekovnik). Udeležba na vzporednem programu je s predhodno prijavo brezplačna..

Na DIGGIT-u bodo letos prvič izbirali tudi DIGGIT startup idejo 2013. Podjetja, posamezniki ali skupine lahko do nedelje, 26. maja na razpis prijavijo svojo inovativno podjetniško rešitev in na ta način sodelujejo v osrednjem programu konference.