• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Konferenca 02. DIGGIT bo potekala 5. in 6. junija 2013

Marketing magazin in TSmedia sta že združila moči in začela s pripravami konference o digitalnih komunikacijah 02. DIGGIT.

Konferenca o digitalnih komunikacijah DIGGIT bo v Ljubljano spet privabila predstavnike mednarodno priznanih podjetij, ki razvijajo ali pa se poslužujejo uspešnih digitalnih komunikacijskih taktik, kanalov in poslovnih procesov.

02. DIGGIT bo 5. in 6. junija 2013 v ljubljanskem Cankarjevem domu.Tudi letošnji dogodek bo predstavil najnovejše digitalne trende, večji poudarek pa bo na izobraževanju udeležencev in na razkrivanju primerov dobrih (in slabih) praks.

Organizatorji se zavedajo, da v dandanašnjem času predstavniki komunikacijske panoge ne le slepo zaupajo digitalnim smernicam, ampak jih skušajo razumeti, aplicirati na lokalni trg in v njih prepoznati vrednost za svoje poslovanje.

Program konference 02. DIGGIT bo zatorej mednarodno uspešne prakse predstavil tako, da bo posredovano praktično znanje uporabno tudi v lokalnem kontekstu. Organizatorji pravijo: »Če je lanskoletni DIGGIT skušal navduševati, bo letošnji vsekakor izobraževal.«

Več o lanskoletnem dogodku si lahko preberete na spletni strani diggit.si.